Københavnsserien

FC UDFORDRINGEN GLÆDER SIG TIL LOKALOPGØRENE MOD VENNERNE FRA PI-FODBOLD

Foto: FC Udfordringen

Hvilken kamp ser du personlig selv mest frem til i efteråret og hvorfor har du ”øje på” denne kamp?
– Valby-lokalopgøret mod vores venner fra PI Fodbold plejer altid at være en fornøjelse. Husum på udebane plejer også at være en god oplevelse – det er nogle helt særlige og imponerende rammer, de formår at skabe om deres hjemmekampe ude i Husumparken.

Hvem er i dine øjne favoritter til op- og nedrykning i Jeres pulje og hvorfor? Samt hvor vil du på nuværende tidspunkt forvente I ender i rækken?
– Hvis jeg skrev navnene på alle hold i rækken ned på en seddel, puttede dem i en bulet bowlerhat og trak lod om op- og nedrykningspladserne, ville mit gæt formentlig blive lige så kvalificeret, som det ville blive, hvis jeg begyndte at kloge mig på det nu. Som oprykkere er vores kendskab til holdene i rækken yderst begrænsede. Vi satser på, at det, vi selv render og laver, er godt nok til at vi kan få de resultater, vi har brug for.

Hvis du skal beskrive hvad Jeres holds styrker, hvordan ville du så beskrive dem og hvorfor?
– Vi har ført og fremmest et godt omklædningsrum og et fællesskab i klubben, som vi som klub tror på afspejler sig i spillet på banen. Rent fodboldmæssigt vil jeg beskrive os som et godt organiseret hold, der har sin force i spillet langs jorden og med nogle offensive profiler, som er svære at dæmme op for. I sidste sæson lukkede vi 22 mål ind i 26 kampe og scorede 83. Vi gør os ingen illusioner om, at den statistisk ser lige så godt ud efter vores første sæson i KS, men vi håber og tror på, at de dyder også vil kendetegne os i den kommende sæson.