Københavnsserien

HUSUM-SPILLER: BORNHOLMER-TUREN ER ALTID SJOV

Foto: Husum Boldklub

Hvilken kamp ser du personlig selv mest frem til i efteråret og hvorfor har du ”øje på” denne kamp?
Emil Ohmann fra Husum fortæller: Bornholmer turene er altid sjove, også med tanke på den delegation vi har med os, men dem er der ingen af her i efteråret. Så jeg går med kampen mod FC udfordringen. Selvom planlægningen vil det sådan at den skal spilles en tirsdag aften kl 19. Netop kampen mod FC udfordringen bliver sjov da vi i årenes løb har haft mange sjove og intense kampe der har budt på det hele. Derudover tror jeg ikke det er assistent Dines yndlingsklub lad os bare sige det sådan. Så det regner jeg med bliver aldeles fremragende gensyn.

Alex Kirkeberg fra Husum fortæller:Personligt må det være kampen mod græsrødderme. Ud og løbe lidt med de gamle stjerner.

Mikkel Isco Isgaard fra Husum fortæller: Det må være kampen mod Græsrødderne. Nu har jeg set Mark Leth på et dansegulv, så lad os bare håbe at det står 2-0 til mig efter den kamp.

Hvilke kampe ser du personligt selv mest frem til i efteråret og hvorfor har du ”øje på” disse kampe?
Mikkel Howalt fra Husum fortæller: Jeg kan simpelthen ikke holde mig til én kamp, så jeg har ændret spørgsmålet til mig selv. Jeg kan godt lide KB kampene, ikke så ofte vi vinder dem, men det er altid 90 sindssyge minutter. Og så er det de to eneste kampe på sæsonen hvor jeg ikke er den mest uintelligente at høre på under kampen. Ellers er der PI og Udfordringen også, de kampe kan bare noget. Det er som om folk lige glemmer at der er arbejde om mandagen, så tacklingerne synger lige lidt højere og der er måske lidt mere træden over tæerne på dødbolde.

Hvem er i dine øjne favoritter til op- og nedrykning i Jeres pulje og hvorfor? Samt hvor vil du på nuværende tidspunkt forvente I ender i rækken?
Emil Ohmann fra Husum fortæller: Jeg tror der bliver mange om buddet i forhold til oprykningen. Selv har vi en tro på at vi kan blandes os igen. Men med ny træner og et par afgange, skal det også blive sjovt og se hvor vi står. Derudover er Skjold og FB dygtige fodboldhold. Også har jeg ret god fidus til oprykkerne, det er tre stærke hold der er kommet op i rækken. Dertil ved ingen vel helt hvor Kastrup står efter et år hvor de ikke fik mange point i DS det til trods er de stadig nedrykkere fra en række over KS. Når jeg skal kigge ned i spåkuglen og pege nogen nedryknings favoritter ud, bliver det lige så forkølet som svaret vedrørende oprykning. Hånden på hjertet tror jeg rækken i år bliver sindssyg tæt, og som Sepp vil sige det “det bliver de små marginaler” der afgør det. Jeg må ende ud i at være svar skyldig.

Mikkel Howalt fra Husum fortæller: Hvis FB kan få andet end gule kort ud af deres superligadreng, så kan han vel godt gøre forskellen for dem, de har i forvejen et ret solidt defensivt fundament. De er vel ham fyren der er en pisse god wingman, men aldrig selv scorer på LA bar, det kan være forskellen der, og det er vel de færreste der både kan assistere og score på LA bar, med mindre man venter til de lukker. Så kan selv Christian Soelberg være med.  B1903 er jo disket fra oprykning, da deres 1. hold ligger i DS, de blander sig sikkert også i toppen ligesom sidste år, men de træner jo også dobbelt så mange gange som alle andre i rækken. Nogen gange må man kompensere for manglende evner, underforstået; Hvis du har lille pik, skal du have mange kilo at skubbe den i med. Nedrykning er en noget sværere størrelse, jeg aner intet om de hold der kan gøre sig gældende der. Tror dog Hvidovre bliver sorteper. Så håber Milan trækker en Husum trøje over hovedet igen, både for vores kalenders skyld hvor han er så flot at han kan få to måneder, men også fordi han er pisse dygtig og lidt mere 10’er agtig end den nuværende. Skifter han er KB uden offensiv og så skal de håbe på 26 point efter 26×0-0.

Alex Kirkeberg fra Husum fortæller: Jeg kender ikke det store til rækken, men jeg har en stærk forventning til at vi ender i toppen af rækken, og meget gerne skal spille med om oprykningspladserne.

Mikkel Isco Isgaard fra Husum fortæller: Vi var 1 point fra oprykning sidste sæson, så det ville nok være svagt ikke at nævne os selv som en favorit til oprykning. Jeg tror puljen er blevet stærkere i år, så der kan være flere stærke kandidater. Nedrykningen går til NB Bornholm. Sommeren er snart ovre og kassen er tom så ingen gider derover.

Hvis du skal beskrive hvad Jeres holds styrker, hvordan ville du så beskrive dem og hvorfor?
Emil Ohmann fra Husum fortæller: Dette spørgsmål er blevet en anelse svære at svare på, da vi har fået ny træner i Jonas. Han bliver forhåbentlig med til at definere hvor vores styrker ligger. Hvis jeg skal hjælpe ham lidt på vej. Er vi et hold med solidt fundament krydret med nogen giftige individualister. Rent taktisk synes jeg vores stærkeste evne som hold består i, at tilvende os det den givende kamp giver os. Vi forstår at spille fodbold således at vi ofte ender med point, hvilket jeg vil påstår er en kæmpe styrke. Slutligt er vi gode til at være et hold. Det hører jeg mange af de andre klubber også slår på tromme for. Jeg er dog af den overbevisning at hos os, der skinner det klart igennem på fodboldbanen. Det er derfor jeg glæder mig som en lille dreng til at bolden igen ruller i Københavns smukkeste park.

Mikkel Howalt fra Husum fortæller: Det har Ohmann allerede skrevet rigtig fint. Så det gider jeg egentlig ikke spilde hverken min, din eller læsernes tid med. Jeg kan i stedet komme med en lille joke, Hvidovre.

Alex Kirkeberg fra Husum fortæller: Jeg tror at vi i husum har en sammenhold som er stærkere end langt de fleste klubber i rækken. Det ser jeg som vores stærkeste force, at vi så samtidig har nogle super dygtige fodboldspillere gør os til en farlig cocktail for et hvert hold i rækken.

MIkkel Isco Isgaard fra Husum fortæller: Vi plejer at være godt med fysisk og vores nye træner, Jonas kører os godt igennem. Vi har mistet et par folk, men vi har altid haft en bred trup, så jeg håber vi er dækket ind. Derudover har vi den bedste opbakning i hele rækken. Det føles i hvert fald, som om vi altid er på hjemmebane.