Danmarksserien Pulje 2

MÅL I DE DØENDE MINUTTER AFGJORDE KAMPEN MELLEM GREVE OG GVI

FOTO: Greve Fodbold

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål, samt hvem står på stregen i den anden ende og skal forhindre netmaskerne i at blafre? Samt hvordan vil du beskrive disse spilleres styrke?
Jeg forventer at Mitchell vores frontangriber, fortsætter hans opadgående kurve og gerne bidrager med mål i hver weekend. Hans er nærkampsstærk, næsten ikke til at komme ind på kroppen af og så er han dygtig afslutter i feltet. På målmandsposten, er vi så heldige, at have to rigtig dygtige målmænd, som sørger for at holde hinanden skarpe. Derfor bliver kampene også fordelt i mellem dem. Kasper Larsen ”Larsen” er den ældste af de to, med flest seniorkampe i handskerne. Er en dygtig shotstopper, hurtig reagerende på stregen og dygtig mand mod mand. Thomas Kullenberg ”TK” er lidt højere af statur og har sin force ude i feltet og har også nogle hurtige reflekser, dygtig med fødderne.

Hvilke ung spiller skal man holde specielt øje med hos Jer i efteråret, og hvorfor?
Jonas ”Mini” Madsen bliver helt sikkert ham der skal sætte sit præg, når vi skal være offensive på den sidste 1/3 af banen. Jonas er en ung gut, men utrolig fodbold klog og snu. Har et hurtigt antrit og tænker fodbold. Han ser mange gange  mulighederne førend de opstår. Ham glæder jeg mig til at se, når han får lov til at folde sig ud. Det får han kun lov til, hvis ellers vi ikke er skadesramte på andre vitale pladser, da han kan spille samtlige pladser, ja den eneste plads han ikke lige er så god til på banen, er vel er i målet, grundet hans forholdsvis lave højde. Han er en lille spiller af statur, men en stor spiller, når han først får en bold på fødderne.

Har i fået tilgang af nye spillere hen over sommeren eller har i mistet nogen og er I styrket til efteråret?
Vi har fået tilgang af Ümit Celik, der tidligere har været i Greve, Køge Nord og Ishøj. Ümit blev siet fra i Ishøj og da han kendte nogle af os i forvejen, har han været til prøvetræning og virkelig fundet sig til rette, både på og udenfor banen. Ümit er en dygtig midtbanespiller, som vi lige har brug for. Han har blik for det fremadrettet spil og kan virkelig ligge nogle sukkerbolde, til vores kanter. Victor Balling er ligeledes kommet retur igen, efter en periode i Kongens klær’, så er han igen at finde på banen, fortrinsvis på venstre kanten. Vores anfører og tidligere landsholdsspiller Anders Hunsballe, er ikke solgt til en London klub, men flyttet til London et halvt års tid ifbm. sit arbejde. Et stort tab både på og udenfor banen. Heldigvis kommer han igen til vinter. Så har vores globetrotter Frederik Hebo igen lyst til at drage ud i verden, så han smutter sidst i august måned. Det vil vi også kunne mærke på og udenfor banen. Jeg føler vi er status que rent styrkemæssigt, forhåbentlig har vi rykket os mentalt, så vi er klar til at klare presset endnu en gang. For presset det er vi, da vi stadig har en del markante og dygtige spillere på skadeslisten.

Sæsonens første kamp er afviklet – hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen? Samt hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen?
Vi mødte GVI på eget græs og taber 2-4. Set over samtlige 90 minutter så kunne vi måske havde hevet en uafgjort hjem, men desværre får GVI to mål i de døende minutter. I store dele af kampen, går det egentlig ganske fint, men alle vores elleve mand, har ikke kræfter til at spille 2×45 minutter, så da vi i forvejen er udfordret på en del afbud, gør de ekstra rokeringer det ikke bedre. Så ud fra de præmisser, synes jeg at vi kan være nogenlunde tilfredse.