Sjællandsserien Pulje 1

CASPER FÅR EN STORE ROLLE I HUNDESTED

CASPER FÅR EN STORE ROLLE I HUNDESTED

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål, samt hvem står på stregen i den anden ende og skal forhindre netmaskerne i at blafre? Samt hvordan vil du beskrive disse spilleres styrke?
Det ville være nærliggende at sige vores topscorer fra sidste år (Nicolai Jægergaard) men jeg tror på Nis prio kan gøre en stor forskel fra os. Han har været ude i hele foråret så han er sulten for at komme tilbage og kreditere med en masse mål. I den anden ende er det vores talentfulde målmand Christian Solhøj som er en super god shot-stopper. Han bliver meget vigtig da vi må forvente at få flere skud imod som oprykker til sjællandserien.

Hvilke ung spiller skal man holde specielt øje med hos Jer i efteråret, og hvorfor?
Da nærmest hele holdet stadig er unge, så er det svært at udpege en. Casper rytter får en stor opgave i at binde holdet sammen centralt på midtbanen, han har lagt på siden han kom til Hundested og kun blevet bedre og bedre.

Har i fået tilgang af nye spillere hen over sommeren eller har i mistet nogen og er I styrket til efteråret?
Vi har mistet en og fået en enkelt tilgang udefra. Internt er der flere unge spillere som er rykket op i truppen. De skal lige vende sig til tempoet men så vil mene vi er styrket frem mod en spændende sæson.

Sæsonens første kamp er afviklet – hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen? Samt hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen?
Vi er i DBU pokalen 1 Runde endnu engang og skal mod BK Viktoria på torsdag. Vi glæder os virkelig meget til at komme i gang og skrive videre på pokalhistorien.