Danmarksserien Pulje 4

FORMEN FORVENTES BEDRE END NOGENSINDE I SÆBY

IF Skjold Sæby

Hvor og hvornår starter i forberedelserne til forårssæsonen og på hvilket tidspunkt skal I træne i 2020?
– Vores forberedelser startede allerede sidste år, hvor spillerne har trænet godt og så de står klar igen på tirsdag d. 7 januar.

Bliver der serveret suppe eller har I andre faste traditioner og hvordan plejer fremmødet at være til opstart/standerhejsning hos jer?
– Vi skal helt klart have Hennings berømte suppe d. 25 januar når vi holder officiel standerhejsning for hele seniorafdelingen. Vi plejer at have et flot fremmøde og i år forventer jeg mig rekord antal eftersom vi nu har en helt ny kunststofbane der står klar til alle vore medlemmer, nu er dårlige baner ingen undskyldning.

Hvem er træner og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
– Vi kører videre med samme setup på vores Danmarksserie hold, så målet er at for vores side er at lære spillerne endnu bedre at kende og udvikle deres evner, så vi kan sikre en flot placering i Danmarksserien. Vores S2 hold og S4 hold har fået nye trænerteams, så vi står skarpt til den nye sæson som klub.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når i starter forberedelserne til den nye sæson?
– Jeg forventer at formen er bedre end nogensinde hos spillerne, når de møder op d. 7 januar og det er pga. alvoren i vores række og fordi vi har gjort en stor indsats for vedligeholde formen siden vi sluttede sæsonen af. Vi vil i år måle lidt mere på den enkeltes fysiske tilstand, for at sikre vi arbejder i den rigtige retning. Og hvis der er i øvrigt er nogen der vil i bedre form, så er jeg sikker på Patrick Nødgaard er mand for ekstra løb efter hver træning.