Jylland Serie 1 Pulje 8

BEGEJSTRING I HORSENS FREJA

FOTO: Horsens Freja (foto: Dorthe Adelfred)

Hvor og hvornår starter i forberedelserne til forårssæsonen og på hvilket tidspunkt skal I træne i 2020?
– Vi starter op med standerhejsning d. 25/1 kl. 12.30. Herefter træning vi mandage og onsdag kl. 18.15. Alle er velkomne til at kigge forbi – vi har hold i serie 6, 5, 4 og 1.

Bliver der serveret suppe eller har I andre faste traditioner og hvordan plejer fremmødet at være til opstart/standerhejsning hos jer?
– Der bliver serveret en god omgang suppe, som man lige kan varme sig på. Indtil videre har det jo været en relativt mild vinter, men det er altid godt, efter en kold første træning. Fremmødet plejer, at være helt i top – både på kvinde- og herresiden.

Hvem er træner og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
– Allan Dvinge fortsætter som headcoach, hvor Lasse fortsætter som assistent – så det er vi meget begejstrede for.
Verner og Axel, vores trofaste holdledere, der gør, at alting omkring holdet spillet max til træning og kamp, fortsætter også – og det er vi også meget meget glade for. Herudover så får vi tilgang af en ekstra assistent på vores serie 1 hold, som snart vil blive offentliggjort. Han skal naturligvis være en del af trænerstaben, men tiltræder også i en stilling, der har et ekstra fokus på de unge spillere, både på og udenfor banen, der gør, at vi forhåbentlig kan få nogle af disse, til at slå igennem og slå nogle af os ældre “rutinerede” krafter af. Så det bliver et utroligt spændende setup, vi får glæde af det næste stykke tid. Jeg kan kun opfordre unge folk til at komme og prøve det af, og opleve den ekstra fokus, der vil være på de unge i Freja fremover.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når i starter forberedelserne til den nye sæson?
– Den er ikke nul, men den er så sandelig heller ikke 100 % – herunder går jeg selv! Mange har deltaget flittigt i vintertræningerne, der har stået på en god omgang bold, og andre har ramt fitness centeret. Vi skal først ramme 100 %, når vi når sidste træningskamp – foråret er altid langt, og vi skal sørge for, at dosere det helt korrekt.