Københavnsserien

HUSUM-OPSTART TORSDAG AFTEN

Husum Bk. Support 6357

Hvor og hvornår starter i forberedelserne til forårssæsonen og på hvilket tidspunkt skal I træne i 2020?
Vi starter på torsdag, den 16/1, så lidt tidligere end normalt, det er dog kun positivt, så er der et par aftenener væk fra konen derhjemme og lidt flere øl med drengene.

Bliver der serveret suppe eller har I andre faste traditioner og hvordan plejer fremmødet at være til opstart/standerhejsning hos jer?
Der er altid mange der har meget arbejde i Januar, på trods af at der ikke findes en arbejdsplads i landet der har travlt i Januar, bortset fra MCD, og der har vi ingen der arbejder. Måske det er kulden, men det kan jeg da ikke forestille mig sker i år, så ambitiøst folk har udtalt sig. Ingen faste traditioner, andet end et opstarts arrangement med Fernet, en fesen pastasalat med svampede kyllingespyd og halvlunkne øl.

Hvem er træner og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
De sædvanlige, Jonas er træner, Dines er ass. (så må vi se hvordan hans humør er, det afhænger en del Arsenal, de er 4 point fra stregen, så Dines er 4 point fra en løkke i skuret) Peter (og hans kone der ikke slipper ham ude af syne) og Anders V Classic. Bedste team på Sjælland.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når i starter forberedelserne til den nye sæson?
Forfærdelig. Der er ingen der laver noget i ferien, det hedder jo ferie af en grund. Så det nyder vi i fulde drag. I slutningen af efteråret er de fleste også skadet, så kan folk droppe træningerne der og skuespille en skade over vinteren så de er undskyldt for den dårlige form når de møder op i Januar.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]