Jylland Serie 2 Pulje 16

DET SPORTSLIGE OG SOCIALE I HØJSÆDET I FC SILKEBORG

DET SPORTSLIGE OG SOCIALE I HØJSÆDET I FC SILKEBORG

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– Vi holder udover vores træningsopstart en opstartsfest, når vi lige har fået lidt boldt i fødderne, så evt. nye spillere i klubben kan se hvor god en bødekasse vi har i klubben.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Ja jeg har fået en del henvendelser, men det er primært fra spillere til vores sekundære hold. Til gengæld lader det til at vi for glæde af nogle ”gamle spillere” som ikke kunne deltage så meget i foråret, så det er jo lidt ligesom at få nye spiller. På afgangssiden sender vi en enkelt i militæret og to af de unge skal ud og opleve lidt af verden. Heldigvis kommer den ene af dem retur fra ferien kort inde i sæsonen.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Man skal komme til FC Silkeborg fordi man sætter pris på kombinationen af det sportslige og det sociale. Vi er helt klart den klub i byen som har flest sociale aktivitet i vores kalender i løbet af kalenderåret, både store og små. Dertil har man mulighed for at spille på mange forskellige niveauer, da vi i både har serie 2, 4 og 5. Desuden har vi ”rystet posen” i trænerstaben, så nye spillere vil komme til at konkurrerer på lige fod med vores nuværende spillere, da vi har fået ny førsteholdstræner.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Såfremt man ønsker at møde vores serie 2 hold, så skal man hive fat i vores cheftræner, hvis kontaktoplysninger findes på vores hjemmeside: https://www.fcsilkeborg.com/senior.html

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]