Danmarksserien Pulje 3

DU BLIVER IKKE EFTERLADT I HERNING FREMAD

FOTO: A-truppen, Herning Fremad

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– Vi gentager succesen fra sidste år og tager på DBU’s kursuscenter i Tilst hvor den står på træningsweekend i uge 8. En weekend hvor der bliver tid og plads til at få indøvet de sidste ting. Samtid er det virkelig også en god måde at blive rystet ekstra godt sammen på når man bor, spiser, træner og spiller kamp sammen. Der kommer også en opstartsfest i klubben hvis vi kan få den skubbet ind mellem vores 4 holds tætte opstarts program. Det plejer nu at være rigtigt hyggeligt.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Vi har sagt farvel til Daniel ’Cigar’ Sørensen der tager hjem til Spjald IF, men af de lidt mere faste spillere i A-truppen er der i skrivende stund ikke yderligere afgang fra os. På tilgangssiden træner Erik Ingemann Andersen og Trym Gustavsen med i opstarten og de ser meget spændende ud i forhold at til de nu skal kæmpe med om pladserne og styrke konkurrence til træning.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Det der gør Herning Fremad ret fedt er at man altid kan forvente at blive taget godt imod. Det gælder uanset om du spiller Danmarksserie eller Serie 5. Vi har plads til spillere der søger udfordringer på banen og gerne vil træner hårdt, samtidig med at vi også huser mange der synes at 3 halvleg er ligeså sjov som de to første. Vi har et rigtig godt setup omkring vores hold med trænere / ledere så du bliver ikke efterladt i vores klub.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Vores træningskampe er på plads:

Lørdag d. 1/2 kl 14:00 vs Hobro IK (Hjemme)

Lørdag d. 8/2 kl 14:00 vs Horsens (Ude)

Torsdag 20/2 kl 19:00 vs Tjørring IF (Hjemme)

Lørdag d. 22/2 kl. 15:00 vs Aarhus 1900 (Arhus)

Lørdag d. 7/3  vs IF Lyseng (Ude)