Danmarksserien Pulje 2

KIM HAR SKRUET HÆNDERNE GODT PÅ I GREVE

Foto: Greve Fodbold

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Vores altmuligmand Kim Kristensen, der har været i klubben i en menneskealder, både som træner, holdleder, materialemand og ham man altid spørg til råds, hvis der lige skal fikses noget. Kim er uddannet elektriker,med hænderne skruet rigtig på. Han er enorm hjælpsom og har mange gode ideer til hvordan man kan gøre tingene endnu bedre. Vi er en forholdsvis stor klub ud fra antal medlemmer, så ønskescenarie er, at vi havde en 4-5 stykker af Kim kaliber, så var der rette op på mange hængepartier hist og her.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
Vi møder Taastrup hjemme, som også ligger i DS, lørdag den 1. februar kl.12.00
Dernæst ser programmet således ud.
Lørdag den 8. februar møde vi LSF på udebane kl.12.00
Lørdag den 22. februar møder vi Skjold Birkerød hjemme kl.12.00
Tirsdag den 25. februar møder vi Køge N på udebane kl.18.30
Lørdag den 29. februar møder vi RB 1906 hjemme kl.12.00
Lørdag den 7. marts møde vi Ringsted ude kl.13.00

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
Først og fremmest har vi fokus på vores konditionelle tilstand, for det er et af de parameter, der skal bære os igennem sæsonen. Dernæst bold på egne fødder og masser af possession øvelser.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
Tja – min rolle som holdleder fortsætter jeg med, dog med nogle ændringer, da mit arbejde gør, at det bliver svært i dette forår, at være en del af staben til kampene.