Sjællandsserien Pulje 1

HUNDESTED-SPILLER MED HØJE FORVENTNINGER TIL SIG SELV

HUNDESTED-SPILLER MED HØJE FORVENTNINGER TIL SIG SELV

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Jeg synes vi har flere personer som gør en rigtig god indsats. Lige fra Frederik Mortensen som altid står klar til at hjælpe hvis spillerne mangler noget til John Majgaard som står for det adminstrative i og omkring klubben. Formand Peter Fjeldal gør også et arbejde udover det sædvandlige og det kan vi godt takke ham for.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
Vi møder Ølstykke ude i første kamp. Starten bliver jo med spilletid til stort set alle spillere i truppen, som så skal vise sig frem og prøve at spille sig på holdet. Vi har en del andre kampe, som igen skal bruges til at gøre os endnu skarpere i konceptet. Vi møder flere DS hold som bliver en mundfuld og en god test for os.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
Jeg vil sige det sådan, at vi har ikke kun et enkelt fokuspunkt i opstarten. Vi kommer rundt om det meste i opstarten, da den er lang og der er tid til at gå i dybden med det hele.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
Mine forventninger til mig selv er som altid høje og forventer at skulle ind og tag ansvar for holdet. Jeg forventer at spille alle kampe og at vi som hold spiller med i sup toppen og levere en masse gode kampe.