Jyllandsserien 1 Pulje 2

FC SKANDERBORG-TRÆNER BEGYNDT PÅ A-LICENS

Foto: FC Skanderborg

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Jeg synes der er mange i klubben som gør det rigtig godt, men skal jeg vælge at fremhæve nogen så må det være vores sportchef Berni Petersen og den sportslig ansvarlige Knud Dam. De arbejder rigtig meget i perferien af klubben. De lægger rigtig mange timer i det for at udvikle klubben.
Dertil må jeg også rose min træner kollega Rasmus. Han laver et stort stykke arbejde i planlægning mm. så vores samarbejde er meget nemmere!

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Første trænings kamp er lørdag d. 25/1 hvor vil spiller en intern kamp hvor vi kan se alle lidt an. Weekenden efter spiller vi en tre holds turnering mod AGF og vores tyske venner TSV Kropp som spiller i Oberligaen. Herefter ligger der en ny kamp hver weekend frem til turnerings start

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– Formen skal bygges op så den er på plads. Når vi er ved har den på plads så bygger vi videre på den taktiske del af vores spillestil

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Forventningerne til mig selv i denne sæson er ret store. Jeg er på begyndt på min A-Licens så forventer da helt sikkert at det jeg får med derfra kommer til at hjælpe holdet og klubben til en bedre udvikling.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]