Københavnsserien

EKSOTISK TRÆNINGSLEJR I FC UDFORDRINGEN

EKSOTISK TRÆNINGSLEJR I FC UDFORDRINGEN

Hvor og hvornår starter i forberedelserne til forårssæsonen og på hvilket tidspunkt skal I træne i 2020?
– Vi starter den 25. januar og træner derefter hver tirsdag og torsdag. Alle er meget velkomne til at komme og prøve at være med.

Bliver der serveret suppe eller har I andre faste traditioner og hvordan plejer fremmødet at være til opstart/standerhejsning hos jer?
– Jeg ved, at masterchef Due pønser at diske op med lidt lækkert

Hvem er træner og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
– Nicolaj Florin er cheftræner og assisteres af Henrik Due. Stærkere makkerpar skal man helt ind bagerst på Rosie McGees for at finde.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når i starter forberedelserne til den nye sæson?
– God – alt for god for en gammel mand som mig, der skal bruge de fleste af månederne frem til sommerpausen for at komme i form

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– Vi drager nordpå til noget så eksotisk som Nykøbing Sjælland, hvor Claus har taget sig ekstremt godt af os de sidste efterhånden fire år. Det er blevet en tradition, alle på holdet er meget begejstrede for. Særligt Claus’ hakkedrenge med pommes frites og litervis af bearnaise.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Vi hiver lidt talenter op fra vores andethold, og så plejer der altid at komme lidt ind ude fra. Det håber vi i hvert fald, for vi glæder os altid over at få flere med i vores glade fællesskab. Så alle, der har lyst til at teste, om de har niveau til KS, er meget velkomne. Afgange kender jeg ikke til, udover at klubbens all time kamprekordholder og levende legende, Joachim Skov-Martinet, har stillet støvlerne på hylden og flyttet til Holbæk, hvor han efter sigende går nede på torvet og gnasker kanelgifler det meste af dagen. Hele FCU skylder ham en kæmpe tak for indsatsen gennem en menneskealder. Ham kommer vi i den grad til at savne!

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Hvis det at spille fodbold gerne må tjene et andet og større formål end blot at spille fodbold, så skal du komme til os. Vi lever som klub efter nogle værdier, der bl.a. betyder, at vi donerer 10 % af vores kontingent til velgørenhed og hvert år samler penge ind til et fodboldprojekt for gadebørn i Brasilien. Samtidig er vi kun blevet sportsligt bedre og bedre, så hvis du vil udfordres og udvikles både som menneske og fodboldspiller, skal du komme til os. Hvis det vigtigste for dit fodboldliv er, hvilke støvler klubben sponsorerer, skal du til gengæld finde et andet sted at spille.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Vi har fundet de modstander, vi har brug for.

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Vores klub kunne slet ikke overleve uden alle de mange ildsjæle, der bærer den fremad. Så jeg kunne fremhæve mange: De mange seje mennesker omkring vores damehold, der bare er blevet bedre og bedre og flere og flere. Jesper, der har fået skabt noget helt særligt omkring vores 3. hold, og som derfor nu har fået ansvaret for 2.holdet. Cheftræner Florin, der involverer sig i og tager ansvar for langt mere, end hvad man kunne forvente af en træner. Og jeg kunne blive ved. Den største af alle anerkendelser skal dog gå til vores formand, Benjamin Larsen. Han er en slider på banen, men især også uden for. Man opdager det ikke altid, men det er tydeligt at mærke det præg, han har sat på klubben over de seneste år.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Vi skal en tur til Solrød torsdag den 6. februar. Derudover krydser vi klinger med Virum, Vallensbæk, Lundtofte, Tuse og Glostrup – i nævnte rækkefølge.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– At komme i form og finde masser af spilleglæde frem. Det er forudsætningen for alt, hvad vi derudover skal lykkes med.