Jylland Serie 2 Pulje 21

ESBJERG IF92-ASSISTENT: VI SKAL HAVE HOLDET I FORM

FOTO: Esbjerg IF 92

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Vi har mange rigtige vigtige personer i klubben, som gør et kæmpe stykke arbejde for at vi som spillere, for de bedste forhold! Så selvom man kunne nævne et hav af personer, vil jeg idag fremhæve vores holdleder og formand Flemming. Han gør simpelthen så stort et arbejde på alle parametre i klubben, og jeg ved at alle spillere sætter kæmpe pris på hans hårde arbejde. Han brænder virkelig for klubben, og det smitter af på alle omkring ham, samt hans altid gode humør. Mathias Strøm vil med hans arbejde udenfor banen også være en stærk kandidat.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Vi møder Blåbjerg d 15/2. Udover det har vi HTS d 23/2, EFB d 1/3. Udover det har vi to kampe yderligere, men de er vidst ikke helt fastlagte endnu.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– Det allerførste punkt må være at få holdet i form. Jeg er ikke sikker på alle spillere kommer tilbage til opstart i den bedste grundform, så der skal helt sikkert bygges en masse på der, så hele forårssæsonen kan spilles med et større overskud. Derudover skal der trænes en masse spil med bolden, så vi kan få lidt boldføling tilbage efter pausen, og arbejde med vores possession spil.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jeg har som altid store forventninger til mig selv, både som træner og som spiller. Jeg vil gerne være en leder både på og udenfor banen, og udvikle mit spil som spilfordeler yderligere. Som træner vil jeg forsøge at få spillerne til at kæmpe og spille som en enhed, da man ikke kommer langt med individuelle præstationer. Bent og jeg har selvfølgelig yderligere ting som vi vil ligge fokus på, og bruge opstarten til at snakke sammen om.