Sjællandsserien Pulje 1

HUNDESTED-SPILLER SPÅR HELSINGE SVÆRT FORÅR

FOTO: Hundested

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og hvorfor spår du dem, til at tage billetten et step op?
Det mest nærliggende vil være RB 1906 eller Stenløse. Men mon ikke det bliver RB som trækker det længste strå. Klart det bedste fodbold vi mødte i første halvdel af sæsonen.

Hvem forventer du ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
Jeg tror Helsinge må ned og vende. De har egentligt et fint hold, men har ikke fået det til at fungere. Alt kan stadig ske i en tæt række og et par gode resultater i starten så er de med igen.

Hvordan vurderer du holdendes styrke i rækken, set i forhold til jer som hold?
Meget jævnbyrdig række hvor de fleste kan slå hinanden. Vi er som alle hold afhængige af at holde os skadesfri men så tror jeg også på en placering i top 4 også kan vi godt kalde det en meget flot sæson.

Hvis du ser på jeres kampprogram i foråret, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne?
Jeg glæder mig nok mest til den første hjemmebane kamp mod Stenløse, som for alvor skal starte vores forårssæson. Det er altid fedt at spille på hjemmebane foran vores trofaste publikum og det ved jeg hele truppen glæder sig til.