Danmarksserien Pulje 3

HERNING FREMAD STARTER MED 5 FINALER

FOTO: Herning Fremads klubhus

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og hvorfor spår du dem, til at tage billetten et step op?
– Jeg tror ikke der er mange af de andre hold der er meget uenige i hvis jeg kalder SfB-Oure som klare oprykningsfavoritter. Det ligger i måden de spiller deres kampe på og hvordan de moser modstanderne offensivt i samtlige minutter. Man kan være heldig, som vi selv var, da vi vandt 2-0 på hjemmebane, men holder de bare nogenlunde fast i spillet på banen, så rykker de i anden division når sæsonen er slut. Otterup er nærmeste konkurrent jeg tror bare ikke helt på at de kan stå distancen og Varde (på 3. pladsen) har dummet sig i for mange kampe, selvom de også spiller rigtig flot fodbold når det kører for dem !

Hvem forventer du ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
– Kolding har et kæmpe bjerg at bestige hvis de skal klare den, så de er nok den største favorit til nedrykning. OKS, Hedensted og Odder ligger i skrivende stund under stregen, men vi er 6-7 hold der kæmper med om at undgå den kedelige placering i Jyllandsserien, så det bliver virkelig spændende at se hvordan det kommer til at gå !

Hvordan vurderer du holdendes styrke i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Som oprykker har vi kæmpet meget med at skulle vende os til tempoet i rækken. Der hvor vi helt sikkert trækker lidt fra og i flere tilfælde har været bedre end mange af vores modstandere er at vi kommer som en sammentømret enhed. Vi er ikke nødvendigvis bedre end holdene i vores række, men vores gejst og vilje til at dø for hinanden har givet os mange point i kampe hvor det ikke så ud til at give nogen.

Hvis du ser på jeres kampprogram i foråret, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne?
Vi starter med 5 finaler mod Marienlyst, Odder, TPI, Kolding og OKS som bliver helt afgørende for om det skal blive en neglebider til sidst eller om vi ligger afstand til bunden. Det er nok en anelse optimistisk at tro vi står med 15 point efter de kampe, men kan vi få 9-10 point i de første kampe så vil det virkelig skabe ro til vores unge trup