Danmarksserien Pulje 3

PINKII ROSER HERNING FREMAD-TRÆNER FOR FORBEDRINGER

HERNING FREMAD HERNING FREMAD

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Svend Lund Larsen er en meget dedikeret ung mand der sætter en stor ære i det taktiske forarbejde. Jeg føler altid han er klar til træning og kamp, har sat sig ind i modstanderens styrker og svagheder, kan guide gamle og specielt de unge spillere i deres rolle på banen. Et sted jeg før har følt at Svend kunne gøre det bedre var på mandskabsbehandling på spiller nr. 13, 14, 15 osv. i truppen. Det glæder mig meget at se at han virkelig har forbedret sig på det punkt de sidste 1½-2 år. Det tror jeg også er super godt for hans egen træner udvikling fremover. Han er blevet en rigtig dygtig træner for Herning Fremad

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Jeg synes da godt man har kunne mærke at spillene har været sulte efter at komme i gang. Desværre bliver opstarten en anelse rodet grundet små skader, indendørsstævner og skiferie. Men så er alt vel som det plejer at være. Der har været rigtig godt fremmøde til træning og så har kampene været lidt mere blandet med rigtig mange nye. Deres motivation har man dog på ingen måder kunne pille ved. Der bliver gået til den. Uanset om det er Cooper-test eller træningskamp. Fedt !

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– Jeg synes det har været positivt at se fremmødet til træning og hvordan spillerne går til den. Det negative har været de små skader vi desværre står med. Et par spillere er i klar bedring, men en enkelt eller to er også tvivlsomme til sæsonstarten. Vi må også sige at Erik Ingemann har grebet chancen i forsvaret i de to træningskampe vi har spillet og det virker ret spændende. Også Gibril har gjort det fint på midtbanen.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi har spillet de første to træningskampe. Vi spillede 0-0 mod Hobro på hjemmebane hvor vi måske skulle have vundet. Så vandt vi 2-1 på udebane over Horsens FS. En helt lige kamp der kunne være gået begge veje. Nu holder vi vinterferie fra kampene og møder så Tjørring IF før den står på træningsweekend i uge 8 hvor vi også møder Aarhus 1900.

 

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]