Sjælland Serie 2 Pulje 3

Positiv og udadvendt cheftræner i Såby: Spillerne ved de kan komme til mig

Foto: Såby Fodbold

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Det er mig selv som er træner for klubbens 1. hold i serie 2. Jeg forestår det meste af træningen for alle klubbens seniorspillere sammen med mine assistenter. Som person er jeg meget positiv og udadvendt. Spillerne ved at de kan komme til mig med alt, jeg går meget op i mandskabspleje, da jeg tror på at spillere der trives, præsterer på banen. Taktisk lærer jeg stadig løbende, jeg har en plan og ved hvor jeg vil hen og vi arbejder stille og roligt på at komme derhen.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Spillerne er sultne og begejstrede for at være i gang igen. De er ivrige for at bygge på og gøre os bedre som hold.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– Stort fremmøde, et par nye bekendtskaber som kan blive rigtig fornuftige.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– I torsdags mødte vi Jyllinge som vi slog 5-3

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– Det var meter i benene og det fik vi er arbejder videre