Danmarksserien Pulje 1

CHANCEN SKAL SPILLES HOS LSF

LSF LSF

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
Vi har haft Kim Kjærsgaard i mange år og han er nærmest en institution i klubben. Startede med et U19 hold og førte dem op som seniorer og flere er stadigvæk på holdet. En af styrkerne er, at han er meget empatisk og samtidig meget målorienteret. Stabiliteten er høj, hvilket har stor betydning for den lange periode. Er god til at skabe rammerne og da vi ikke kan tilbyde guld og grønne skove så er sammenholdet og kammeratskabet en vigtig del af vores kultur – og det er han i høj grad medvirkende til.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
Den er positiv. Vi slås med lidt skadede spillere, men det ser ud til, at truppen er intakt og da vi ikke er langt fra Roskilde skal chancen spilles.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
Det positive er vel, at det godt kan lade sig gøre – se ovenfor – og så at truppen er intakt. Det er jo på dette tidspunkt hvor der er hyppige skift, men vi har fået nogle tilbage og nogle er væk – sådan er det – men det er en homogen trup vi har.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Vi er i gang og vandt med hele 7-0 over Stenløse fra toppen af Sjællandsserien og tabte så – lidt ufortjent – til vennerne fra FA2000 (2. div) – og der havde vi en del afbud.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
At få automatismerne i gang igen. Resultaterne siger alle jo ikke betyder noget, men det er sjovere at vinde. Ellers bare at bygge på – og så venter en træningslejr i Spanien om 14 dage.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]