Jylland Serie 1 Pulje 10

GENSYNSGLÆDE I BRAMDRUPDAM

BRAMDRUPDAM BRAMDRUPDAM

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Det vil jeg lade nogle andre kommentere på, men jeg føler da at vi har opbygget noget godt i Bramdrupdam, hvilket bl.a. skyldes vores evne til at samle truppen, sammen med et god træningsniveau hvor jeg trækker meget på min erfaring som spiller gennem over 30 år.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Go spilleglæde og gensynsglæde. Selvfølgelig er der lige et par spillere vi lige skal ha vænnet til at komme til træning igen, men der bliver gået til træningen med god energi.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– Det må være det at vi har fået et par nye ansigter i truppen, og den modsatte må så være de 3 vi har måttet tage afsked med.  Men sådan er gamet jo og vi må sammensætte en stærk trup igennem de næste 6-8 uger.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi spiller på Lørdag den 15. feb ude imod FC Horsens. Bliver fedt at komme i kamp.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– At få testet en masse spillere, at få prøvet et par spillere i forsvaret af og ellers at få bygget noget kampform op stille og roligt