Sjælland Serie 1 Pulje 2

Svebølle-cheftræner: Favoritværdigheden må være kæmpestor i deres favør

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Jeg forventer en svær kamp mod det indtil videre bedste hold i rækken. Derudover har de haft en signifikant fordel i at have kunnet træne under hele COVID-19 restriktionerne, fordi de har “én stor” divisionstrup. Sådan er gamet, men det er jo en skævvridning af vilkår for holdene i rækken. Så favoritværdigheden må være kæmpestor i deres favør.

Hvordan har I forberedt jer på jeres modstander?
Vi har indtil videre holdt meget fokus på os selv og har prøvet at fintune de ting, vi gerne vil. Lykkedes vi med vores gameplan, så er jeg sikker på, vi kan levere et godt resultat.

Mener du, at I er favoritter, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Som nævnt tidligere er Holbæk storfavoritter, og kan vel i bund og grund kun skuffe, hvis ikke de vinder. De har trænet kontinuerligt, siden vi andre måtte lukke ned. Og vi har trænet i halvanden måned, så favoritværdigheden må hedde 80-20.

Hvad skal fungere, for at I snupper de tre point?
Vores gameplan skal fungere med at lukke ned for deres offensive spil, og så samtidig være skarpe i omstillingsspillet og fysisk.

Tror du, at det bliver et målrigt opgør eller en mere taktisk affære, og hvorfor?
Det er svært at spå om. Vi vil forsøge at være stærkere end dem taktisk, men det er ikke ensbetydende med, at det ikke bliver målrigt. Vi forsøger at levere en helstøbt indsats, så må vi se om, det er nok til et resultat.

Hvad vil en sejr betyde for jer i forhold til stillingen?
Det vil betyde, at vi åbner op om spillet om førstepladsen. Omvendt kan Holbæk også stikke mere eller mindre af i rækken, så det bliver ekstremt spændende og intenst.

Hvordan står I fysisk som hold?
Det får vi at se på onsdag, men jeg er fortrøstningsfuld.

Kommende kamp:
Modstander: Holbæk B&I
Kampsted: Holbæk Sportsby
Dato & klokkeslæt: Onsdag 14. april klokken 18.30

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]