Tårnby henter tidligere FCK-talent i Hvidovre

Andreas Moos – til højre – Foto – Hvidovre IF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Tårnby FF er ved at gøre klar til den kommende sæson, hvor klubben har store ambitioner.

Tidligere fredag kunne LigaBold.dk fortælle, at Tårnby FF har tilknyttet den tidligere FC Roskilde-ejer Carsten Salomonsson som sportschef, og her sagde han, at klubben ville hente forstærkninger.

Nu er den første forstærkning i hus for Tårnby FF. Tårnby-sportschef Carsten Salomonsson siger til LigaBold.dk, at Tårnby FF har hentet Andreas Moos i Hvidovre IF.

31-årige Moos har massiv divisionserfaring fra ophold i Hvidovre IF, Næstved Boldklub, AB, FC Fredericia, Vejle Boldklub Kolding og Vejle Boldklub, og så fik han sin fodboldopdragelse i FC København. Moos fik ikke officielle førsteholdskampe, men han var med i to træningskampe for hovedstadsklubben.

– Jeg har et netværk angående spillere, og der kan jeg godt sige, at vi har lavet en aftale med Andreas Moos fra Hvidovre, siger Carsten Salomonsson til LigaBold.dk og tilføjer:

– Andreas er et scoop. Andreas er flyttet herud og vil gerne trappe lidt ned, og der er lidt andre prioriteter med børn og så videre, og der er lidt mindre træning her, end der er i 1. division og ikke alle de Jyllands-ture, så derfor er det et perfekt match, og så kender vi lidt til hinanden, så det har han sagt ja til.

Andreas Moos har også bekræftet skiftet til Tårnby FF over for LigaBold.dk.

I den seneste sæson fik Moos 14 kampe for Hvidovre i 1. division, og venstrebacken skiftede fra Næstved Boldklub til Hvidovre IF i januar 2020.

Tårnby FF er kommet i pulje med Ringsted IF, B 1908, KFUM, Køge Nord FC, AB Tårnby, Skovshoved, Holbæk, LSF og GVI i Danmarksserien, hvor det bedste hold rykker op i 3. division.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]