Danmarksserien Pulje 1

TAASTRUPS SVAR PÅ VERATTI

FOTO: Taastrup FC

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
Det er nogle rigtig gode hold med nogle rigtig dygtige spillere som vi skal op imod. Jeg bliver overrasket nærmest hver weekend over hvor højt niveau DS er. Det er klart at vi som nærmest det eneste hold uden økonomiske kræfter, ikke kan tiltrække de helt store profiler og må sammensætte vores trup udfra dem der tænker mere på fodboldmæssig og personlig udvikling, fremfor lidt mønt i ny og næ. Det er en udfordring, men en udfordring vi i trænerteamet nyder og jeg mener bestemt ikke at vi er langt fra en top5 placering, hvis man udelukkende kigger på truppens styrke.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
Vi har mange dygtige spillere og vi har mange unge spillere. Det ville ikke føles rigtig at vælge en ud, da de ved at de skal arbejde sammen for at opnå vores mål. Den oversete stjerne er mine øjne Mads Rud Larsen, eller som jeg kalder ham “Taastrups Marco Veratti”. Han har en fantastisk evne til at suge boldene til sig, bryde afleveringer og skille sig fornuftigt af med den.

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
Vi kommer til at stole meget på vores eget system og vil formentlig ikke ligge taktik udfra hvilken modstander vi møder. Men samtidigt er vi heller ikke naive, så i ny og næ vil drengene få nogle ekstra opgaver i en kamp og det er jeg sikker på de vil løse til fulde.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
Jeg forventer, som tidligere skrevet, stenhårdt arbejde. Jeg forventer en lyst til at hjælpe sine holdkammerater og derved hjælpe holdet med at opnå vores fælles mål. Det bliver et spændende forår og jeg glæder mig meget til at følge og være med til at lede den her flok unge, talentfulde og gode drenge.