Jylland Serie 2 Pulje 16

Terrndrup IF vil styrke trænerteam: Har samtaler med et par interessante emner

Terndrup – Foto – Terndrup

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
COVID-19 har jo sat sit præg på de fleste klubber, desværre. Vi havde tænkt, at standerhejsningen skulle være lørdag 30. januar, men p.t. aner vi af gode grunde ikke, om det bliver muligt. Så vi følger myndighedernes anbefalinger og må se, hvornår standerhejsningen kan komme på tale. Ellers ville træningen starte op efter standerhejsningen og køre fast henholdsvis mandag og onsdag fra klokken 19 til klokken 20:45. Men fortsætter de nuværende restriktioner vil vi komme til aflyse standerhejsningen.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
Jamen, alt omkring opstarten er uafklaret, så vores faste traditioner er naturligvis påvirket af situationen i og omkring Danmark.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Med oprykningen til Serie 2 kunne man håbe, at de spillere, der er eller ønsker at være en del af førsteholdstruppen, kom tilbage i en bare lidt nogenlunde form. Men erfaringen siger os, at det er en meget blandet flok der kommer tilbage fra “vinterferien”. Men sådan er det, Terndrup IF er en breddeklub, og der skal være plads til alle. Men for nogle vil opstarten nok forekomme noget hårdere, end de er vant til.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Cheftræneren for klubbens Serie 2-hold hedder i 2021 Jacob Jokumsen. Her får han hjælp af holdleder Andreas Guldbæk, som også er aktiv spiller i seniorafdelingen. Herudover arbejdes der på højtryk for at styrke trænerteamet i hele seniorafdelingen. Her afholdes der i skrivende stund samtaler med et par interessante emner.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Lige som i de fleste andre klubber er Terndrup IF afhængig af, at mange frivillige knokler for klubben og dens medlemmer. Og i en seniorafdeling som vores er vi mindst lige så afhængige af, at alle lige fra trænere, holdledere, spillere til bestyrelsen knokler for at få alt til at fungere optimalt. Så der ville være en hel del personer, som burde fremhæves for netop deres arbejde samt betydning for seniorafdelingen i Terndrup IF.  Men uden at træde nogen over tæerne, så er vi meget taknemmelige overfor det stykke arbejde, klubbens bestyrelse yder i dagligdagen.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]