top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 11

THISE-TRÆNER FORVENTER EN TÆT RÆKKE

FOTO: Thise IF

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
Jeg tror ud fra tidligere resultater at det bliver en meget tæt række hvor vi forhåbentligvis kan få skrabet nok point sammen til at blive i rækken.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
Vi har rigtigt mange dygtige unge spillere som på deres gode dage har et rigtig højt niveau. I både serie 4 og 3 har forskellige spillere på skift været toneangivende i vores kampe. Vi har mange forskellige spillere som kan ende som stjerneskud. Vores oversete stjerne må være Lasse Kristoffersen. Han spiller central midt og fylder bare rigtig meget på midten uden at man nødvendigvis lægger ret meget mærke til det. Han vinder størstedelen af sine dueller og er samtidigt super løbestærk.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
Vi kender ikke de andre hold godt nok til at lægge taktik ud fra deres spillestil så vi er nødt til at tage udgangspunkt i vores egen spillestil. Vi er dog ikke for fine til at rette til i løbet af kampen hvis de andre hold har noget ekstraordinært som vi skal holde øje med.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
Jeg forventer at vi kæmper en vis del ud af bukserne for at sikre overlevelse, og jeg forventer at vi bliver ved til sæsonen er slut. Derudover forventer jeg inklusiv trænerteamet at alle stepper op og bygger på niveauet fra serie 3, da vi helt sikkert får brug for det.