Jyllandsserien 1 Pulje 1

Thomas Dalgaard og co. tester seriebomber af

Kasper Henriksen – Foto – Jacob Mackenhauer Drensborg & Hans Peter Johansen

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Kasper Henriksen har været en målmaskine i efteråret for Mønsted i Serie 4. Den hurtige angriber nåede at score hele 36 mål i 12 kampe og var med til at sikre en oprykning til Serie 3 for den jyske klub.

De mange mål har betydet, at interessen angående den 19-årige angriber er vokset, og i starten af 2021 skal Kasper Henriksen prøve sig af på Jyllandsserie-niveau, da han skal træne med hos Skive IK’s Jyllandsserie-hold.

Kasper Henriksen siger til LigaBold.dk, at han blev kontaktet af Skive, og det blev han glad for.

– Jeg blev faktisk ringet op af assistenttræneren, og han spurgte, om jeg ville ind til en samtale om, hvad de tænkte om tingene, og hvad jeg tænkte. Så fik vi arrangeret et møde, og så viste de mig lidt rundt.

– Så viste de, hvor vi fik vasket tøj og så videre. Klubben er rykket op i Jyllandsserien 1, og klubben havde været ude at se et par kampe. De synes, at det så rigtig spændende ud, og så kom de med et forslag om, at jeg kunne træne med fra 23. januar og et par måneder frem. Så må vi se, når sæsonen går i gang, om jeg vender tilbage for at spille i Mønsted, eller om jeg skal blive der, siger Kasper Henriksen til LigaBold.dk.

Kasper Henriksen tror, at det bliver en stor oplevelse at træne med i Skive.

– Jeg tror ikke, at jeg har nogle forventninger. Jeg glæder mig bare til at spille noget fodbold igen og til at prøve mig af på et lidt højere niveau for at se, om man kan være med.

Stort at træne med Thomas Dalgaard

På Skives Jyllandsserie-hold kommer Kasper Henriksen til at træne med den tidligere Superliga-topscorer Thomas Dalgaard, og det bliver stort, mener Henriksen.

– Jeg kan helt sikkert lære noget. De siger, at Thomas Dalgaard er en megafed fyr, og han er god til at hjælpe unge spillere, der kommer op. Han er bare en megafin og flink fyr og tager én tæt ind og vil gerne lære fra sig. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve ham.

Den 19-årige angriber har i løbet af efteråret flere gange været i medierne blandt andet på LigaBold.dk grundet sin store målnæse, og det har været med til, at klubber er blevet opmærksom på ham.

– Ja, det tror jeg helt sikkert, fordi folk har lagt en interesse i, at jeg har lavet mange mål, så folk har skrevet de artikler, som de har og de interviews, som der har været.

Selvom Mønsted i første omgang mister Kasper Henriksen i et par måneder, så er klubben glad på angriberens vegne.

– De glæder sig helt vildt. Mønsted synes, at det er megafedt, at en ung knægt skal til en større klub for at prøve sig af. De har sendt en rigtig Mønsted-dreng videre. Det er de stolte og glade over. De håber selvfølgelig på det bedste, siger Kasper Henriksen til LigaBold.dk.

Kasper Henriksen siger, at Skives Jyllandsserie-hold har seks træningskampe planlagt, hvor han kan komme i spil. Det er dog uvist, om kampene bliver til noget grundet coronavirus.

Skive IK skal til foråret spille i Jyllandsserien 1 om en plads i næste sæsons Danmarksserien. Første kamp for Skive IK i Jyllandsserien 1 er lige nu planlagt til 28. marts.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]