top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 2 Pulje 4

THURØ DOMINEREDE MOD SFF

Foto: Thurø Boldklub
1
x
2

31/03

11:00

Thurø BK af 1920

S.f.B

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte SFF ude og vandt 3-0.

Hvis du ser på kampen over 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Ja, helt bestemt. Vi var meget dominerende, særligt i første halvleg, hvor vi sagtens kunne have lukket kampen til 3-0. SFF kommer ikke frem til mange chancer, så sejren må betegnes som ganske fortjent. Vores gameplan lykkedes til punkt og prikke og der kom intet overraskende fra deres side. Vi vidste godt, at profilerne lå i bagkæden. De manglede i den grad fart længere fremme på banen, før de for alvor kunne have truet os. Jeg må konstatere, at SFF ikke spiller med samme selvtillid og ærgerrighed som i sidste halvår, hvorimod vi har lagt flere procenter på vores spil. Også må jeg bare rose SFF’s anfører og Patrick(tror jeg han hedder), kanon spillere.

articles banner

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du gerne fremhæve?
– Vi spillede rigtig godt, særligt i første halvleg. Pressede dem højt, fin boldomgang, gode dybdeløb og generelt bare godt spil. Spiller vi sådan fremover, så slår vi alle i rækken. Jeg hæfter mig ved, at flere af de unge tager et kæmpe ansvar. Også er Martin Æbelø bare en dejlig spiller at se, når han er i spillehumør og kæmper røven ud af bukserne. Klasse. Mads Bruus spiller en kanon kamp og har endda overskud til, at lave en fræk tunnel lige for næsen af tilskuerne. Fantastisk!

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
– Der var mange på stadion og tændingen var høj blandt tilskuerne. Hæfter mig ved, at Thurø tilsyneladende havde lige så mange tilskuere med, som SFF stillede op med. Fedt med sådan en opbakning.