top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 2 Pulje 4

THURØ-MÅLMÆND FORNUFTIGE TIL AT DRIKKE ØL

Thurø Stadion 5117
1
x
2

31/03

11:00

Thurø BK af 1920

S.f.B

Hvilken spiller har været efterårets unge-stjerneskud, hvem var manden med målene og hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
– Andreas Eybye har været rigtig god og tror også han er topscorer. Assistkongen kender jeg ikke, men mon ikke Martin Æbelø ligger højt på den. Claes Evers har også været fornuftigt spillende i en ny position som angriber. Derudover har Mads Bruus og Simon Basler i min øjne været fuldstændig outstanding og leveret stribevis af stabile kampe, på højt niveau.

Hvordan vil du beskrive jeres målmand og hvad er hans største force som målmand?
– Vi har haft lidt udfordringer på målmandsposten, men fælles for alle er, at de er fornuftige til at drikke øl.

articles banner

Hvis du stod for kåringen, hvilken spiller ville så løbe med titlen som “årets spiller” og hvad vil du gerne fremhæve ved ham som spiller?
– Mads Bruus eller Simon Basler. Kan ikke vælge mellem dem. Afgørende på hver deres måde. Men enorm stabilitet ved begge og særligt Simon Basler har niveau til meget mere end serie 2. Rækkens bedste spiller.

Hvordan har træningskulturen været i klubben i løbet af efteråret og hvordan vil du beskrive sammenholdet på jeres hold og i klubben generelt?
– Fantastisk. Intet mindre. Mellem 30-35 mand både tirsdag og torsdag. Derudover mulighed for 2 oprykninger til foråret – men det kræver fokus og en højere prioritering af kampene. Der hersker generelt bare en rigtig god stemning i klubben, hvilket også afspejler sig i resultaterne.