top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 2 Pulje 4

THURØ-SPILLER SKAL I FORM IGEN

Thurø Stadion 5117

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jeg skal prøve at komme i form igen. Har ikke været i form siden Kurt Hansen var cheftræner på øen og det er efterhånden længe siden. Så jeg håber på en stærk halvsæson herfra.

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Vores pres har været fornuftigt og vi er blevet bedre til, at kontrollere kampene. Samtidig har vi en masse forskellige spillere, som kan byde ind med mål. Presset kan stadig blive bedre og det arbejder vi selvfølgelig på. Vi har flere forskellige spillere, som kan afgøre kampene. Simon Basler holder et utroligt højt niveau og det er tydeligt, at han har spillet på noget højere niveau førhen. Martin Æbelø er også en gave til serie 2 – tiden vil vise om det bliver serie 1 næste år. En spiller som Oskar Ovens, som har været ramt af forskellige skader, ramte til slut i efteråret et højt niveau og jeg håber han kan bygge videre på det i foråret. Derudover glæder vi os alle til, at Simon Høi efter en slem skade vender tilbage.