Serie 3

Tidl. SL-profil kan tiltrække spillere til Serie 3

Chris Hermansen – nummer tre fra venstre – Per Iversen – nummer to fra højre – Foto – Vinding SF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Serie 3-mandskabet Vinding SF har fået et ganske prominent navn som cheftræner i form af Chris Hermansen, der har scoret hele 73 mål i 174 Superliga-kampe. I 1999 vandt han pokalturneringen med AB, hvor han scorede det afgørende mål, mens han kunne krones som dansk mester med Herfølge i 2000.

Som træner har Hermansen blandt andet stået i spidsen for Fredericia KFUM, Løsning, FC SevenOaks og VB Moderklubben.

I løbet af den aktive karriere og trænergerningen har 46-årige Hermansen fået skabt sig et stort netværk, der kan komme Vinding SF til gavn. Det siger til Vinding-sportschef Per Iversen til LigaBold.dk.

– Det tror jeg sagtens, at det kan være (at der kommer forstærkninger, red.). Chris (Chris Hermansen, red ) har jo været i og omkring fodbolden i Vejle og omegn de seneste år, og alle ved, at man falder i god jord hos nogle spillere på vejen i ens trænergerning, og derfor er det ikke utænkelig, at de spillere henvender sig, når den træner får en ny opgave. Jeg har hørt lidt på vandrørene, at der skulle være dukket en lille håndfuld spillere op, siger Per Iversen til LigaBold.dk.

I den seneste sæson var Vinding SF tæt på at rykke op i Serie 2, og Iversen håber også, at Hermansen kan løfte klubben til nye højder.

– Der er ingen tvivl om, at vi er jo en ret stor breddeklub i Vinding, og vi har nok en selvopfattelse af os, der er lidt højere end Serie 3. Det er dog ikke sådan, at vi melder ud, at vi skal rykke op. Det er jo altid materialet i en serieklub. Det ved alle godt. Først og fremmest skal lige dele være resultater, og noget som spillerne har lyst til at komme til, siger Per Iversen til LigaBold.dk.

Vinding-spillerne startede op på træningen 4. januar, og i slutningen af marts starter kampen om at rykke op for Vinding SF, når mandskabet skal møde Øster Starup/Vester Nebel IF 27. marts på udebane i Serie 3.

I løbet af den aktive karriere scorede Chris Hermansen over 185 mål.