2. Division

Tidl. SL-spiller efter exit: Åben for seriehold

André Bjerregaard – Foto – Middelfart Boldklub

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

André Bjerregaard har prøvet lidt af hvert i løbet af fodboldkarrieren.

Han har hele 75 Superliga-kampe på CV’et for AC Horsens, og han har også tørnet ud for islandske KR Reykjavik samt Hvidovre og Skive.

Som helt ung var han en del af FC Midtjylland og Silkeborg.

Bjerregaard har senest spillet i 2. divisionsklubben Middelfart Boldklub, men efter et halvt år i klubben er det slut for angriberen.

Han har nemlig valgt at stoppe i den fynske divisionsklub, da en tidskrævende uddannelse og meget kørsel har betydet, at fodbold i Middelfart er blevet for meget. Det siger André Bjerregaard til LigaBold.dk.

– Jeg har været i gang som elektrikerlærling i to år nu, og det blev bare for meget i Middelfart med den kørsel, som der er fra Aarhus med fuldtidsjob fra 7 til 15.30 og træning fire-fem gange om ugen i Middelfart. Det blev for meget, og jeg er blevet nødt til at trække stikket, så det er egentlig kun derfor, siger André Bjerregaard til LigaBold.dk.

Angriberen siger, at han i et par år har vidst, at han ville trappe stille og roligt ned.

Bjerregaard bor i Aarhus, og derfor har der været et godt stykke til træning i Middelfart med mange træningspas om ugen efter arbejde.

– Det var svært at få det hele til at fungere, og inden jeg kørte alt for død i det, så var det nok bedst, at jeg trak stikket nu, for at de kan komme videre i opstarten ved, at de kan finde en ny, siger den 30-årige angriber

Hvad har Middelfart sagt til din beslutning?

– Vi havde lidt snakken, inden jeg skrev under med dem, men jeg tror sagtens, at Søren Godskesen (Middelfart-sportschef, red.) kunne forstå det, at det var lidt presset. Jeg tror egentlig ikke, at han var synderlig træt af det. Jeg har så heller ikke lavet 20 mål, så kunne det godt være, at han havde været lidt mere træt af det, siger Bjerregaard med et grin.

Har der været noget interesse fra andre klubber endnu?

– Nej, overhovedet ikke. Det er også begrænset, hvad det bliver, og hvordan det kan hænge sammen. Det skal være omkring Aarhus-området, hvor jeg nemt kan komme til træning, så det ikke tager to-tre timer i kørsel og ikke har så mange træningspas om ugen. Det bliver nok meget a la det.

Vil gerne fortsætte

Bjerregaard har ingen planer om at stoppe helt. Han vil i stedet for finde en serieklub i Aarhus-området, der kan passe ind tidsmæssigt. Derfor har han heller ikke et ønske om at spille på et bestemt niveau.

– Ja, det kommer jeg helt sikkert til. Om det er det ene eller andet. Et eller andet bliver det, er jeg helt sikker på. Jeg skal også holde mig i gang med et eller andet, ellers skal jeg selv løbe ture. Det er meget krævende at være i gang med elektrikeruddannelse. Der er meget fuldtidsarbejde, og det er svært at hoppe ind og ud hele tiden i løbet af arbejdsdagene, siger André Bjerregaard til LigaBold.dk og tilføjer:

– 2. divisionsklubber er også udelukkede. Det bliver lavere rangerede klubber. Jeg har også lovet Middelfart, at det ikke var på grund af, at jeg skulle spille i en anden 2. divisionsklub. Det var egentlig bare tiden.

André Bjerregaard scorede seks mål i Superligaen for AC Horsens i de 75 Superliga-kampe, hvor han også leverede otte oplæg. Ifølge transfermarkt.com fik Bjerregaard 13 kampe for Middelfart med et mål til følge.

I løbet af karrieren er det ifølge transfermarkt.com blevet til 290 kampe, og her har scoret han 45 mål og leveret 31 oplæg.