Serie 4

Tidligere BIF-talent gør comeback i Serie 4

Hundige-omklædningsrum – Foto – Hundige Boldklub

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Hundige Boldklub har flere tidligere divisionsspillere i truppen i form af Baris Özcan, Ercan Demirbas og Mikail Anli, og det er på trods af, at mandskabet blot spiller i Serie 4.

Nu får den ambitiøse serieklub endnu en kapacitet.

LigaBold.dk kan nemlig afsløre, at det tidligere Brøndby-stortalent Mustafa Bozkurt fremover skal spille for klubben. Bozkurt blev som helt ung udråbt som et af de helt store talenter i Brøndby.

Tidligere har den tidligere Brøndby-spiller Henrik Kildentoft sagt til bold.dk, at Bozkurt var et af de største talenter, som han har set, der desværre ikke nåede så langt. Han var berygtet for sit venstreben.

– Han er tyrkisk kurder, men var bygget som en brasilianer med en tynd, slatten overkrop, men vanvittig stærk fra hofterne og ned, så man kunne bare ikke flytte ham. Jeg har aldrig set et venstreben som hans. Han var så overlegen.

– Når han i nogle kampe var i humør, afdriblede han fire-fem spillere og stoppede så op og ventede på, at to-tre af dem kom tilbage, så han kunne afdrible dem en gang til. Vi gik i parallelklasse sammen i ti år, så vi har altid haft konkurrence, og rent talent-mæssigt var han uden tvivl blandt de største, uden at nå så langt, har Henrik Kildetoft udtalt om Bozkurt til bold.dk.

Nu skal den 36-årige tidligere divisionsspiller spille i Serie 4.

Hundige-træner Inan Özcan siger til LigaBold.dk, at han tror, at Bozkurt kan blive en stor profil for holdet, hvis han kommer i form.

– Vi har fået ham i gang igen. Vi har fulgt med og har kunnet se, at han stadig har det i sig. Med noget kamptræning og form kan han blive en nøglefigur, siger Inan Özcan til LigaBold.dk og tilføjer, at kontakten er opstået gennem en af klubbens sponsorer:

– Jeg så et par af hans kampe og så, at han var i rigtig god forfatning. Han har lige brug for at komme i form, men teknikken og sparketeknikken har Mustafa (Mustafa Bozkurt, red.) stadig. Han er i fysisk god stand udover formen. Vi regner med, at han kommer i den forfatning, som vi gerne vil have ham i.

Vil bidrage med mål

Mustafa Bozkurt siger til LigaBold.dk, at han har holdt pause fra fodbolden i et års tid grundet tidsmangel, men nu vil han gerne give fodbolden et skud mere.

– Det er for at komme i gang med fodbolden igen, da jeg har savnet det. Jeg har nogle kammerater derude, som jeg kender fra tidligere. Det er det sædvanlige. Så savner jeg også at smække den op i hjørnet og køre et par gode driblinger, siger Mustafa Bozkurt til LigaBold.dk og tilføjer:

– Jeg vil gerne i gang sammen med Inan (Inan Özcan, red.) og Baris (Baris Özcan, red.), og så har de også nogle gode faciliteter, og det er ikke noget, der ligner seriebold. Det er mere som i Superligaen.

Bozkurt siger, at han godt kan lide, at klubben har en plan. Mandskabet vil gerne rykke op i hver sæson, siger Bozkurt, og det tiltaler ham. Den tidligere divisionsspiller vil gerne bidrage med kampafgørende aktioner.

– Jeg kan bidrage med assists og mål. Selvom jeg er lidt ude af form, så skal jeg nok lave assists og mål. Det er 100 procent. Ellers kan jeg bidrage med lidt erfaring og få de unge i gang, så holdet kan køre rundt, siger Mustafa Bozkurt til LigaBold.dk, der tilføjer, at han havde et rigtig godt samarbejde med Baris Özcan i venstre side i Fremad Amager-tiden.

Udover tiden i Brøndby har 36-årige Mustafa Bozkurt spillet for et hav af danske klubber heriblandt Fremad Amager, Holbæk, Hvidovre, Avarta og Frem.

Hundige Boldklub indtager lige nu andenpladsen i Serie 4 med 29 point efter 11 kampe. Det er to point efter Mosede BK.