Sjællandsserien Pulje 2

Tidligere divisionsspiller er ny cheftræner i Gørslev

Michael Juul – Foto – Gørslev

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Gørslev IF er ved at forberede sig til den kommende forårssæson, og det bliver med en ny træner ved roret. Fra 15. januar 2021 er Michael Juul ny cheftræner i Sjællandsserie-klubben. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Michael Juul har tidligere været cheftræner for Slagelse Boldklub og Idrætsforenings Sjællandsserie-hold. Juul har ligeledes spillererfaring fra 1. division, hvor han har spillet 62 kampe for Slagelse.

– At vi formår at tiltrække en trænerkapacitet af Michael Juuls kaliber viser det hele. Vi har været meget grundige og det ligner et perfekt match for klubbens sportslige ambitioner. Gørslev IF bliver ved med at rykke sig – og lige nu går det kun fremad. Jeg er stolt på klubbens vegne, at vi hele tiden formår at bygge på og optimere staben omkring holdet. Det er netop dette som er med til at udvikle vores spillere, siger teamchef Jesper Andreasen. 

Det betyder samtidigt, at den nuværende cheftræner Morten Rasmussen og assistenttræner Thomas Larsen stopper i Gørslev IF. Morten Rasmussen flytter til Jylland, og dermed bliver det svært for at forene det med livet som Sjællandssserie-træner. Gørslev takker Rasmussen og Larsen for deres arbejde i klubben.

– Jeg er glad for at kunne efterlade holdet i toppen af Sjællandsserien. Jeg vil følge drengene den kommende tid fra det jyske og håber de fuldender rejsen med en oprykning, siger Morten Rasmussen. 

Planen er, at Michael Juul har første træningsdag mandag 18. januar. Gørslev IF indtager lige nu tredjepladsen i Sjællandssserien Pulje 2.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]