top banner
top banner
top banner

Tidligere Rudkøbing-træner: Klubben har ikke overholdt vores aftaler

Foto: Rudkøbing Boldklub

Du er stoppet i Rudkøbing Boldklub med øjeblikkelig virkning. Hvad skyldes det?
– Desværre følte jeg mig nødsaget til at trække stikke – de sportslige ambitioner stemte ikke overens med de forventninger jeg havde. Da jeg underskrev en forlængelse i februar, var der nogen krav jeg stillede bestyrelsen, men dem vil/kan de ikke overholde, selvom vi har kontrakt på det. Jeg havde set frem till at fører min drenge igennem serie 1, men jeg gør det ikke for en hver pris, og når der først er skabt mistillid, så kan det ikke genoprettes.

articles banner

Det er en drastisk beslutning at stoppe. Er der ingen vej tilbage for dig i Rudkøbing?
– Der er desværre ingen vej tilbage – ikke med det setup som er i klubben pt.

Hvad skal der så ske nu med dig og trænergerningen?
– Puuuuh, det ved jeg slet ikke. Jeg skal lige have ro på og have mine tanker væk fra RB først, så må vi se og der kommer nogen gode tilbud.