Serie 3

Tidligere SL-bomber skal være Serie 3-træner

Chris Hermansen – nummer tre fra venstre – Per Iversen – nummer to fra højre – Foto – Vinding SF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Chris Hermansen var kendt som en rigtig målsluger i Superligaen, hvor han blev noteret for hele 73 mål i 174 Superliga-kampe. Det gør ham den 14. mest scorende i den bedste danske række gennem tiderne.

I de danske divisioner bombede han også mange kasser ind, og i alt scorede Hermansen over 185 mål i kassen i løbet af karrieren.

Han nåede også at vinde pokalturneringen med AB i 1999, og Hermansen scorede endda sejrmålet i pokalfinalen mod AaB.

Angriberen blev dansk mester med Herfølge i 2000.

Efter den aktive karriere sluttede, kastede Hermansen sig over trænergerningen, og han har de senere år både været træner for Fredericia KFUM, Løsning, FC SevenOaks og VB Moderklubben, men nu venter der et nyt trænerjob for den tidligere Superliga-målmager.

Han skal nemlig stå i spidsen for Serie 3-mandskabet Vinding SF, der er beliggende fem kilometer sydøst for Vejle Centrum, hvor Hermansen overtager for Jacob Jørgensen.

Vinding-sportschef Per Iversen siger til LigaBold.dk, at han kender Hermansen fra tidligere.

– Vi stod jo og manglede en ny træner for Senior 1, og Chris (Chris Hermansen, red.) kender jeg fra tidligere. Vi har både spillet lidt Old Boys sammen og har børn på samme alderstrin, så det er den måde, som vi kender hinanden på. Han har jo sin daglige gang i området og bor i Vinding privat, så det var vores førstevalg, siger Per Iversen til LigaBold.dk.

Serie 3-mandskabet får en træner, der kan trække meget på en stor erfaring som spiller og træner.

– Der er ingen tvivl om, at han er et kendt navn i fodboldkredse, og han har en fantastisk ballast i form af sin egen aktive karriere. Som jeg kender ham fra banen, så besidder han en vindervilje, som afspejler sig i hans trænergerning. Det er selvfølgelig på en positiv måde. Jeg mindes ikke, at jeg har hørt ham være negativ. Det har været positivt hele vejen igennem. Det, håber jeg også, kommer til at afspejle ham som træner i Vinding, siger sportschefen til LigaBold.dk.

46-årige Chris Hermansen og klubben har lige nu lavet en aftale, der gælder for én sæson.

I de lavere serierækker i Jylland spiller klubberne sæsoner af et halvt års varighed.

Vinding SF skal første gang i aktion i den nye sæson mod Øster Starup/Vester Nebel IF 27. marts på udebane.

I løbet af karrieren var Chris Hermansen en del af AB, Herfølge, FC Köln, Esbjerg fB, Kolding FC, Middelfart og Vejle Boldklub.

Chris Hermansen har tidligere fortalt om karrierens meritter i en ‘serie-stjerner’-artikel, og den artikel kan du læse her.