Sydbank Pokalen

Tidligere SL-kant tror på sensation mod Vejle

Ayoub Sørensen – Foto – Vanløse IF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Vanløse IF får besøg af Superliga-mandskabet Vejle Boldklub i tredje runde af Sydbank Pokalen onsdag eftermiddag, og her skal 3. divisionsmandskabet forsøge at bide skeer med Peter Sørensens tropper.

Den tidligere Superliga-kant og nuværende Vanløse-spiller Ayoub Sørensen siger til LigaBold.dk, at han har stor respekt for Vejle, men offensivspilleren tror, at Vanløse godt kan overraske. Alt skal dog flaske sig.

Personligt har Ayoub Sørensen en ganske god statistik mod Vejle, da han tidligere i karrieren har scoret tre gange mod dem.

– Vi ved alle sammen godt, at Vejle er et godt hold. Det var de også, da de lå i 1. division, og bare fordi, holdet ligger i bunden af Superligaen, betyder det ikke, at de ikke er gode. Den økonomi og spillere, de har, er jo væsentlig bedre, end dem vi har. Vi tror dog samtidig på det, og vi går efter at vinde. Det skal ikke bare være en oplevelse, siger Ayoub Sørensen til LigaBold.dk.

Vejle har ikke vundet i Superligaen endnu. Tror du, at I kan udnytte det?

– Det betyder altid noget, når man er i en dårlig periode, men Vejle spillede uafgjort senest, og der hørte jeg, at de spillede godt, så det er bare et spørgsmål om tid. Samtidig er der nok hård konkurrence i Vejle for at vise træneren, så jeg tror ikke, at de kommer for ‘bare’ at spille.

– Jeg tror, at mange har noget at bevise, fordi de ikke har fået så mange point og scoret så mange mål. Hvis jeg spillede i Vejle, og vi skulle møde Vanløse, så ville jeg tænke, at det var nu, hvor jeg skulle bevise mig og gøre en forskel, så der kan blive bygget noget selvtillid ind i klubben.

Den 33-årige offensivspiller siger også, at holdet er realistisk, men det kommer helt an på, hvad Vejle stiller med.

– Alt kan ske, men vi ved også udmærket godt, hvor svært det bliver. Uanset hvem man møder, gør man sit bedste og vil gerne slå holdet, men vi skal også være realistiske. Det er et Superliga-hold, og Vanløse er et 3. divisionshold, så spørgsmålet er, om de undervurderer os, for så tror jeg, at vi har en chance. Hvis de stiller med deres bedste, så tror jeg, at det bliver svært for os, men vi går selvfølgelig efter at gå videre.

Forventer mange tilskuere

Ayoub Sørensen synes, at Vanløse har et stærkt hold, og alle spillerne skal toppræstere i opgøret, for at der kan blive spænding om udfaldet, vurderer Sørensen.

Opgøret bliver spillet i Vanløse Idrætspark, og offensivspilleren håber, at mange fans vil troppe op.

– Der var mange tilskuere, da vi skulle møde Roskilde, men tiden har måske en betydning, for vi spiller klokken 16.30, og der er måske mange, der er på arbejde, men jeg håber og forventer, at der kommer en del mennesker. Jeg tænker, at det altid er sjovere som fan at komme at se en pokalkamp mod et Superliga-hold. Jeg tror og forventer, at der kommer flere mennesker, end der plejer, siger Ayoub Sørensen til LigaBold.dk.

Ayoub Sørensen har tidligere spillet i Superligaen for Lyngby og SønderjyskE samt på det marokkanske U21-landshold.

Han har været en del af Boldklubben Frem ad flere omgange, Brøndby IF, Hvidovre IF, Lyngby ad flere omgange, SønderjyskE og VB 1968.

Vanløse har i de to første runder slået Hørsholm-Usserød IK og Fremad Valby ud, mens Vejle besejrede Vordingborg IF.

Opgøret mellem Vanløse IF og Vejle Boldklub bliver fløjtet i gang onsdag 22. september klokken 16.30 på Vanløse Idrætspark. LigaBold.dk vil være til stede i Vanløse til opgøret, og du kan efter slutfløjt læse om opgøret på LigaBold.dk og bold.dk.