Københavnsserien

Tilfredse KS-oprykkere: Med mere stabilitet kunne vi være i top fem

Tilfredse KS-oprykkere: Med mere stabilitet kunne vi være i top fem

I sommer tog FC Udfordringen billetten op til Københavnsserien, og efter den første halvsæson indtager man niendepladsen af 14 mulige med fem point ned til stregen.

Det udbytte er godkendt, vurderer cheftræner Nicolaj Florin, som dog ikke er væltet bag over af sit holds præstation -det kunne nemlig være blevet til meget mere, hvis holdet havde haft mere stabilitet, mener han.

– Når vi til det sidste skal gøre grundlinjen op, så er det godkendt at ende nummer ni med 16 point som oprykker i den første halvsæson, siger han til ligabold.dk og begrunder:

– Det er gået fint, men ikke super godt. Jeg havde troet, vi skulle bruge tre kampe til at vænne os til niveauet, fysikken og tempoet, men det gik faktisk hurtigere end forventet.

– Vi har ikke på noget tidspunkt været spillet under brættet, med undtagelse mod topholdet Husum, hvor de i 20 minutter gav den gas, og vi så sløje ud. Der trådte de på speederen og lavede tre mål, men de er også helt fantastisk gode.

– Største udfordring er os selv

– Derfra har vi været meget uheldige, som eksempelvis mod B1903, hvor vi spillede dem fuldstændig over og skudstatistikken var vel 10-1, men vi tabte 0-1 på en standard.

– Men vi har fået okay med point, og vi synes, det er en godkendt halvsæson, vi har lavet.

I FC Udfordringen mener man, at holdet har niveau til mere – det kræver bare noget mere stabilitet, for afbuddene er væltet ind gennem sæsonen, forklarer Florin – så klubben lever op til sit navn.

– Vores største udfordring har været os selv. Vi har haft så mange afbud, at det har været helt sådan, man har tænk:’ Kære venner, det var det her, vi ville’. Jeg kan godt forstå, der kan være afbud til kampe på Bornholm, men det har været helt vildt.

– Jeg har prøvet at forklare drengene, at kunne man holde en stabil stamme og sikre kontinuitet, så havde vi ligget højere oppe og i top fem. Vi har ikke haft de samme 14 til en eneste kamp, og det har været vores største udfordring.

FC Udfordringen ligger tre point efter FC Græsrødderne, som man rykkede op i Københavnsserien med.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]