top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 2

TJØRRING ARBEJDEDE GODT FOR HINANDEN MOD VORUP

Patrick Sand, Tjørring IF

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Vorup i aftes på hjemmebane.

Hvis du ser på kampen over 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Vi vinder fuldt fortjent 3-0. Vil nok sige, at vi skulle have lavet et par mål mere. Vi får spillet os helt fri, alene med Vorups målmand, men han står en flot kamp dernede. Men skønt at vi scorer mål igen.

articles banner

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du gerne fremhæve?
– Endnu en kamp, hvor alle virkelig arbejder for hinanden. Vi spiller rigtig godt, står godt defensivt og holder Vorup fra mere eller mindre alt i vores ende. Kæmpe ros skal der dog gives til Jonas Ibsen, Jakob Rahbek og Niklas Linnebjerg. Jonas Ibsen leverer en rigtig flot kamp i dag, arbejder sten hårdt og får lagt et dejligt pres på deres midtstoppere. Jakob og Niklas var blevet kaldt ind, for at hjælpe i forsvaret, da vi er lidt ramte af skader og afbud. Det er 2 spillere, som virkelig have været skønne at have ”fuldtid” på holdet. Leverer varen hver gang – KÆMPE fornøjelse.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
– Vi er simpelthen så privilegeret ude ved os. Der er altid folk på stadion – også selvom vi måske ikke, har hivet de resultater vi burde. Det er virkeligt dejligt, at spille i en klub hvor dameholdet, gamle spillere, holdleder og generelt fodbold interesserede fra Tjørring tropper op hver gang vi spiller på hjemmebane. Det er noget, som ikke går ubemærket forbi på holdet.