Sjælland Serie 2 Pulje 4

Tobias Andersen viser enorme fremskridt i Gørslev

Tobias Andersen viser enorme fremskridt i Gørslev

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
– Vi har faktisk adskillige spillere som vi skal holde øje med, hvis vi ser på det her og nu. Vores offensiv er startet rigtig flot med 30 mål i 7 pre-season kampe indtil nu. Målene ligger meget godt fordelt på en 4-5 af vores offensive kræfter. Men, en spiller som viser enorm fremskridt de sidste par uger er en Tobias Andersen. Med hans unge alder og hans kvaliteter, er det bestemt også en vi forventer at se det fra. Men, jeg tror han kommer til at have stor indflydelse på vores kampe.

Hvordan vil du betegne hans evner som målscorer og vigtighed for holdet i jeres opspil?
– Tobias er lynende hurtig i sit spil med bolden, men hans force er nok også at han samtidig er det oppe i hovedet. Fodbold klog, og i stand til tage beslutninger på meget kort tid, som overrasker modstander såvel som medspiller nogen gange. Og så helt klart også at Tobias bare banker dem ind. Han skal bruge meget få chancer på at score sine mål. En gave for en offensiv spiller at have.

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
– Det bliver lidt af et puslespil i år i Gørslev IF. Siger jeg med et smil på læben. Men vi har oplevet en enorm spiller tilgang sommeren over, vel nok størst af alle på senior delen (lige set bort fra nogle af de københavnske klubber og et par af stor byerne på sjælland) på sjælland vil jeg tro. Men også på målmands posten. Vi står reelt med 5 gode målmænd pt i klubben, som kæmper om pladserne, og kampen er tæt. Men, et godt bud kunne være Rasmus “Rollo” Olsen som skal løfte vores kampe fra start. Men, i den sammenhæng skal vi nævne der er 2 andre gode bud på den post. Det er virkelig tæt her. Casper Tofteng var vores målmand hele sidste år, med en virkelig stærk sæson. Men han har været ramt af skader hele vores opstart, så, han har et arbejde foran sig. Og en anden nytilkomne er Mathias Johannessen. “Matty” har også bare gået uimponeret ind i det fra start, så, han banker bestemt også på døren. Noget af et luksus problem for en træner.

Hvad er hans største styrke som målmand?
– Rollo er en stor målmand. Høj, lange arme, store hænder og med en god Core. Perfekt for en målmand. Samtidig er han en leder, med massere lyd og spilforståelse helt nede bag fra. Hans evne til at nå bolde oppe og ude i siderne er en stor force han har. Rollo skal nok vise sig blive vigtig for vores kampagne i år.

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret?
– Ja, og det samme gør sig især gældende i Gørslev IF. Med den spiller tilgang vi har haft, har vi virkelig fået en trup og en bredde der kommer til at blive nøglen for os i år. Jeg kunne næsten nævne 2 spillere i hver kæde, men, jeg vil fremhæve en Oscar Køster lige i øjeblikket.

Hvorfor?
– “Køs” formår at se afleveringer i dybden og bag forsvaret, som ingen andre rigtig har set, men samtidig som ny i klubben og truppen, er han gået direkte ind i sammenholdet med en enorm social indstilling, en gave for en hver klub. Men ud over det er han skole eksemplet på en spiller der kan se ved sin tilgang i klubben, at kampen er hård, og han nok ikke stod i første række, men med dialog med træner og stab, fik han punkter han skulle udvikle, som har overrasket os alle på en meget positiv måde. Og med et smil på læben vil jeg da også godt, uden for meget, røbe han har en giftig kattepote, men jeg siger ikke hvilken.

Kommende træningskamp:
Modstander: Undløse
Dato:Fredag den 31 juli.
Kampsted: Undløse Stadion, Øvej 5 4340 Tølløse
Kamptidspunkt: 18.30

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.