Top 5 sportsbetting-firmaer i Danmark

photo-1553778263-73a83bab9b0c

Sportsbetting opnår en større og større popularitet i Danmark, og flere og flere mennesker spiller dagligt på alt lige fra fodboldkampe i lokalområdet til store badmintonkampe i Asien. Når du spiller på nettet, er det dog vigtigt, at du ved, hvilke betting-firmaer der er har de bedste anmeldelser og den største kundetilfredshed. I den forbindelse kan du i denne artikel læse om de fem største sportsbetting-firmaer i Danmark.

Dette er sponsoreret indhold

888Sport

Et af de mest populære betting-firmaer i Danmark hedder 888Sport. Mange af anmeldelserne på dette bettingsite er rigtig gode, og de fleste kunder oplever en stor tilfredshed med de spil og den kundeservice, der bliver udbudt. 

Hos 888Sport er det muligt at spille på mange forskellige sportsgrene. Selskabet formidler online sportsvæddemål hovedsageligt på det europæiske marked. 

Nordicbet

Dette betting-firma lyder muligvis, som noget du har hørt om før. En af grundene til dette kan blandt andet skyldes, at Nordicbet er den officielle hovedsponsor for det danske 1.division i fodbold. Dette er også grunden til, at fodboldrækken bærer det officielle navn “NordicBet Ligaen”. Her spiller til dagligt store danske traditionsklubber såsom Vejle Boldklub og Viborg FF. 

På Nordicbet kan du spille på en masse forskelligt sport. Nordicbet er dog primært kendt for dets muligheder for at oddse på fodboldkampe. Det er også muligt at spille casinospil og poker. Det er dog alt samme noget, du bør holde dig fra, hvis du har tendenser til ludomani. Døjer du med ludomani, kan du her finde ti gode råd til, hvordan du kommer ud af dit spilmisbrug. 

Betsafe

Dette spilfirma har hovedsæde i Sverige, og giver mulighed for at spille en masse forskellige spil online. På Betsafe kan du spille på alt lige fra fodbold og basketball i Danmark til skak og vandpolo i udenlandske turneringer. 

Faktisk minder mange af bettingfirmaerne om hinanden i nærmest alle aspekter. De tilbyder de samme sportsgrene at spille på, den samme startbonus og så videre. Betsafe er i særdeleshed kendt for deres brede udvalg af spil. især de mere alternative sportsgrene er her mange forskellige odds at finde. Betsafe opdaterer også jævnligt med nye kampagner og bonusser.

Bwin

Tilbage i 1997 i Østrig grundlagde Norbert Teufelberger og Manfred Bodner spilselskabet Bwin. Siden da er firmaet vokset og vokset, og det er i dag et af de mest populære spilsites i Europa.

Bwin minder om mange af de andre spilbetting-firmaer, idet de tilbyder en masse forskellige muligheder for at spille på blandt andet live sport. Bwin tilbyder spil på op til 90 forskellige sportsgrene. 

Bet365

Denise Coates er grundlæggeren af Bet365. Spilbetting-firmaet, der stammer fra Storbritannien, har mere end 35 millioner kunder globalt, og koncernen beskæftiger omkring 4300 medarbejdere.Der er dermed tale om et kæmpe selskab, som også optræder hyppigt i forbindelse med reklamer under fodboldkampe på danske kanaler.

På Bet365 har du muligheden for at lukke væddemål, før de er spillet færdigt. Det betyder, at hvis dit odds er ved at gå hjem, men du er i tvivl om, om resultatet kan holde hele vejen til slutfløjt, kan du lukke væddemålet, før skaden er sket – og stadig vinde penge.