top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 1

TOPKAMP MELLEM SÆBY OG GUG

IF Skjold Sæby

Hvem skal i møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Vi møder Gug B på lørdag hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena med kampstart kl. 13.30. Vi har sponsorarrangement hele dagen, både på torvet i Sæby inden og efterfølgende ude på stadion i forbindelse med kampen, så vi forventer mange folk på lægterne. Vi håber på en god dag for hele klubben!

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
Det kan vel godt kaldes for en topkamp, når nr. 2 og 3 møder hinanden. Jeg håber, at kampen kan leve op til dette. Vi vil i hvert fald gøre alt for, at byde Gug op til dans, og give dem kamp til stregen. Det bliver tæt, og marginalerne bliver afgørende – sådan er det altid mod Gug.

articles banner

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Et af rækkens bedste hold. Et sammentømret hold, som har nogle spændende typer fremme på banen, som er altafgørende for, om de får 3 point eller ej. Man skal stå tidligt op for at lukke deres offensiv ned, når den sprudler.

Hvad gør at I står med de 3 point efter den kommende kamp?
At vi løber de meter, tager de nærkampe, og spiller med den kynisme offensivt og defensivt, som vi har gjort i de sidste 2 kampe mod Freja og Støvring – altså vi skal fortsætte i samme spor. Hvis vi følger den plan, så giver vi os selv mulighederne for at få 3 point.