Danmarksserien Pulje 2

TORDENSSKJOLDS SOLDATER I KARLSLUNDE

Foto: Karlslunde IF

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Der er rigtig mange! Som de fleste ‘små’ serieklubber hænger ansvaret ofte hos de samme – Tordenskjolds soldater – hvad enten det er afvikling af kampe eller andre arrangementer. Tillige kan nævnes vores holdledere gennem tiden Nikolai Pedersen og nu varetages den tjans af Lars Welcher, som er kommet godt i gang i vores nye faciliteter.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Første træningskamp er på fredag d 24. januar ude mod Holbæk. Resten af programmet kan jeg ikke lige huske på stående fod, men det indebærer både SS, DS og 2.div-modstand.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– Vi skal sørge for at komme i så god form som muligt, da vi forventer at skulle kæmpe hårdt fra første fløjt. Vores spilkoncept er godt på plads og her er der kun nogle få ændringer undervejs.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Som trænere satser vi på at kunne trække en smule mere seriøsitet ned i klubben end hidtil. Det er med små skridt, vi forsøger at gøre det hele mere professionelt. Vi vil gerne rykke os sammen med spillerne og klubben.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]