top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 1 Pulje 2

TPI KNUSTE ODENSE KFUM

Foto: Home Tarup Park, TPI

Hvordan endte efterårets sidste kamp?
– Vi vinder 6-0 over Odense KFUM

Hvis du ser på hvad i havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
– Ja det må man sige vi var ude i et lokal opgør mod Odense KFUM et hold vi bare ikke vil tabe til da det er kampen om langesøstien og kampen om håne retten. Og at vi så går fra banen men tennis cifre og total udrader KFUM gjorde det jo bare endnu bedere så jo syndes vi levede 100 % op til havd man kunne forvente af os.

articles banner

Hvis du skal fremhæve “den usynlige profil” på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
– Ja jeg ville gerne sige hele holdet og folk omkring det for alle var bare top motiveret til denne kamp, men vi kommer jo nok ikke uden om Kasper Madsen som med 4 mål var med til at grundlægge stor sejleren på 6-0 og målet til 6-0 var ren magi da Madsen laver 2 tunneler og herefter placer bolden flot i mål. Så en stor kamp af ham.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
– Sidder med en god følelse vi har ramt momentum i de fleste kampe og det hat været et par svipser som vi i bakspejlet måske kunne ha undgået med en anden tilgang til disse kampe, men vi har også trukket os ud at kampe med 3 point hvor det måske kunne ha gået omvendt. Så er meget tilfreds med at vi kun har tabt 3 kampe og vi har i ALLE kampe ville præge spillet og har også lavet mange mål og også undgået mange mål i mod os så syndes det er fortjent vi slutter som nr. 1