top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 1

TRÆNER-SITUATIONEN HAR PÅVIRKET STØVRINGS EFTERÅR

Støvring IF 8883
1
x
2

30/03

14:00

Helsted Fremad IF

Støvring IF

Hvilken slutplacering fik I og er du tilfreds med Jeres pointhøst og placering og føler du den stemmer overens med jeres præstation i efteråret?
– Støvring sluttede på en 5 plads i JS. Vi fik 14 point men havde budgetteret med 18-20 point, og en 4 plads. Vi startede forfærdeligt med 3 nederlag i de første 3 kampe, plus vi i de 2 kampe mod Gug nok ikke fik som fortjent. Vi tabte 4-3 hjemme, hvor rækkens bedste spiller i Lasse Strandberg scorede 3 mål og var alt afgørende for resultatet, plus away mod Gug hvor vi tabte 2-1 ikke kendte vores besøgelsestid og burde have scoret 2-3 mål. Sådan er fodbold, nok derfor vi elsker dette spil så meget, uforudsigeligt.

Hvis du skal beskrive Jeres efterårssæson, hvilke ord vil så være mest betegnende?
– Kom stærkt tilbage i løbet af efteråret, og overvandt de mange skader i vores forsvar, så vi er ok tilfreds.

Hvis du ser på niveauet i jeres række hen over efteråret, er du så overrasket over det, eller er det som forventet – hvorfor/hvorfor ikke?
– Niveauet var som forventet, og rækken var tæt, hvor det var de små marginaler som afgjorde for 4 hold om man blev i js eller skulle en tur i S1.

articles banner

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, var der så noget I som hold, burde have gjort anderledes i løbet af efteråret og hvis ja hvilket?
– Der kom støj omkring holdet i starten af efteråret, omkring træner situationen, og det er aldrig godt. Vi fik nogenlunde styr på støjet, og fandt en god rytme.

Hvilket hold var rækkens positive overraskelse og hvorfor, samt hvilket hold har skuffet mest i efteråret?
– Hobro har gjort det flot, og måske Aalborg Freja havde forventet noget mere.

Hvilken kamp vil du fremhæve som jeres “svendestykke” i efterårssæsonen og hvorfor? Samt hvordan føler du i har haft en god opbakning rent tilskuermæssigt i løbet af efteråret?
– Efteråret har været præget af støj og udfordringer i Støvring, ikke mindst med hensyn til kampbanen. Støvring stadion kunne/måtte ikke benyttes, så vi spillede på træningsbanerne og kunst. Det gav ikke det store sus, så Støvring vinder nok ikke bedste tilskuere koncept. Sidste kamp mod Freja hvor vi havde kniven på struben, vi vinder 5-2 så det var godkendt og vores svendestykke i efteråret.