top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 1 Pulje 1

Trods ændring i spillestil tabte Tjørring til Nørresundby

Mark Borup, Tjørring IF

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
Vi mødte Nørresundby og tabte kampen 1-0.

Hvordan vil du beskrive opgøret?
Vi havde ændret spillestil fra at spille en klassisk 4-3-3, til at vi spillede 5-2-1-2-1. Dette resulterede i, at vi overlod meget af spillet til Nørresundby. I første halvleg er det mest Nørresundby som er på bolden og bliver farlige i et par enkelte aktioner, ellers er der meget spil på midten af banen uden de store chancer. Anden halvleg er lidt det samme billede, hvor vi stadig står langt tilbage på banen og lader Nørresundby skabe spillet. I anden halvleg får begge hold skabt nogle chancer, som i andre kampe godt kunne have resulteret i scoring. Men vi skal dog helt hen i det 95′ minut før der falder en scoring og den falder desværre til Nørresundby, som dermed har sikret sig oprykning til Danmarksserien.

articles banner

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i matchen?
Der var ingen tvivl i denne kamp, at vores arbejdshest på højreback Niklas Linnebjerg gjorde en rigtig god figur. Han var her der og alle vegne i løbet af kampen. Han havde fuldstændig styr på sin venstrekant, samtidig med at han også bidrog med gode ting frem af banen.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
Nørresundby er et rigtig godt hold, og når de har plads på banen så udnytter de det med det samme. De har stor kvalitet på alle pladser og de skal nok komme til at spille med i toppen af Danmarksserien, hvis de kan holde sammen på den stamme af spillere de har nu.