top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 8

TRODS PAUSEFØRRING TABTE KRISTRUP TIL KOLIND

Foto: Kristrup Boldklub
1
x
2

25/05

16:00

Kristrup Boldklub

FC Silkeborg

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi taber 1-2 hjemme til Kolind efter pauseføring på 1-0 på det mål Kasper Tolstrup banker ind efter 30 min.

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Jeg er stadig i chok over vi kan spille så to vidt forskellige halvlege og formøble en tilsyneladende sikker sejr væk som vi gjorde.. Vi skulle vel have ført 3-0 efter 15 min og dermed have lukket kampen men det skete ikke og i 2 halvleg “glemmer” vi så at komme på banen før der er spillet 20 min men der er vi altså også pludselig bagud 1-2. Samtidig med vores Black out vil jeg nu også rose Kolind for en fantatisk indstilling og fight i 2 halvleg og når vi nu ikke vælger at sparke boldene kassen kan der vel ikke indvendes noget imod at de tager point med herfra..

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Vi havde en af de “gamle” dommere og han dømte som han plejer så ham kan vi ikke give skylden for nederlaget selvom vi følte os snydt for et frispark sekunder før kolinds udligning. Omvendt kunne vi også have fået et rødt kort til sidst men slap med gult så alt i alt kan vi være tilfredse..

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Første halvdel af turneringen godkendt mens anden halvdel er dumpet og vi satser nu på at slutte godt af selvom det ikke lige kører på skinner p.t