top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 1

TROEN PÅ EGNE EVNER HOS BRØNDBY

FOTO: Brøndby IF – Opvisningsbanen

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Jeg syntes rækken er utrolig god, og vi skal virkelig have spille glæde for at byde holdene op til dans.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Vi har udelukkende unge spillere. Men jeg forventer rigtig meget af Marc Nielsen og Casper “Yellow” Hansen, som dem de unge kan læne sig op ad.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Vi scouter altid vores modstandere for at se hvor vi kan gøre ondt på dem. Vi ligger helt klart vægt på troen på egne evner.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer at vi kan bygge videre på at gøre vores unge drenge til lidt mere mænd, for det er der virkelig brug for i denne række. Til mig selv forventer jeg at spillerne stadig har den store tillid til mig og mit team. Sammenhold skaber point