top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 18

TST-TRÆNER FORVENTER ØLMAVER

Foto: tst
1
x
2

27/04

11:15

Aarhus 1900

tst Fodbold

Hvor og hvornår er der opstart hos Jer og forventer I et stort fremmøde? Samt på hvilke tidspunkter har i træning i denne sæson?
– Vi holder opstart i tst på lørdag d 26 januar kl 16. træningstiderne er de samme som sidste år, tirsdag og torsdag kl18:30

Hvem kommer til at stå i spidsen for træningen i løbet af sæsonen og hvilke personer er ellers tilknyttet holdet i den kommende sæson?
– Jeg tager lige en sæson mere, og så må vi se hvad der sker. Jeg er super glad for TST og håber på at kunne få lov at arbejde videre med den helt utrolige unge talentfulde trup vi har, og ikke mindst, de u19 spillere der kommer op til senior lige om lidt. U19 og serie 2 har indgået et samarbejde i foråret, hvilket betyder flere til træning, højere intensitet, kollegial træner sparrig med u19 træner Torben, og så benytter jeg selvfølgelig muligheden for at bruge truppens spillere på kryds og tværs, så vi får en mega fed træning.

Hvis du skulle ”sælge” jeres klub til nye spillere – hvorfor skal man så slå en smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Med så ung en trup, så er fremtiden absolut foran os. Vi ligger i serie 2, og med lidt tilgang til truppen, som øger konkurrencen på pladserne, så er alle muligheder åbne for TST.

articles banner

Har I som klub valgt at bruge fodboldpausen på frivillig træning, futsal, almindelig indendørs eller har I valgt at holde en velfortjent pause?
– Vi har holdt pause. jeg forventer at ølmaverne skal arbejdes af, så formen kommer tilbage. der er tre måneder til første kamp, så mon ikke det lykkes for os

Står den i begyndelsen af 2019 på træningslejr eller ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben? Samt har I på nuværende tidspunkt allerede nogle træningskampe i støbeskeen op til den nye sæson?
– Vi har fuld program hver weekend indtil sæson premieren. første kamp er allerede på søndag mos lyseng JS. Jeg ved at Lasse Samuelsen leger med nogle tanker. Jeg er dog ikke helt klar over hvor langt han er, eller om det bliver til noget endnu. I TST er det ikke unormalt at holde “rystesammen” arrangementer hele sæsonen. Typisk er der en del der ender i øl efter kamp. Det er satme charme at det kan lade sig gøre, og at alle har lyst til at være sammen, helt uden at man som træner behøver at opstille noget. Den del klare de selv

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og tør du også spå om nedryknings kandidater?
– Tjaaa, har faktisk ingen bud. umiddelbart ligner det jo en stærk pulje, så alt kan vel lade sig gøre. Jeg håber dog, som alle trænere gør, at vi er med i toppen