Albaniserien

Tved BK-cheftræneren glæder sig over holdets anden halvleg

Kenneth Bryde – Foto – Tved

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
En kamp der startede i et meget højt tempo fra Moruds side af. Vi må nok erkende, at de sad på det meste i første halvleg uden dog at blive rigtig farlige. Anden halvleg bølgede frem og tilbage, og overtaget i kampen skiftede hvert femte minut. Holdene lukkede godt af for hinanden, og det var tydeligt at mærke, at de tre point var vigtige for begge hold. Dog var det os, der tog de tre point, og det var en fantastisk følelse.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Jeg var på ingen måder tilfreds med de første 45 minutter – vi løb ikke nok, vi var sløset i vores pasninger og dårlige til at positionere os. Anden halvleg var en helt anden verden. Vi gjorde alle de ting, som vi ikke gjorde i første halvleg, og det var en fantastisk reaktion at vise.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Vores keeper blev skadet efter 13 minutters spil, så vi var nødsaget til at smide vores kant Jimmy Huynh på kassen. Han var fuldstændig formidabel, og han løb også med kampens spiller med 18 stemmer.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Jeg synes, at den er svær. I perioder sad MorudVefline på det, og i andre perioder var det os. Uafgjort havde nok været mest fair, men det handler jo tit om marginaler i sådanne kampe, og dem havde vi i dag.

Hvad var kampens højdepunkt?
Jimmy Huynhs kølighed på kassen – han var fremragende i alle indgreb. Jeg er dog også nød til at italesætte Mads Grouleffs mål til 1-1. Mads trak ind i banen fra højre, og han lagde den køligt over i det lange hjørne med venstrebenet – et fremragende mål.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi var ramt som aldrig før med seks afbud i dag, så vi fik virkelig testet bredden af i dag. Det gjorde selvfølgelig, at de naturlige relationer ikke sad i skabet. Vi skal være bedre til at komme i gang med kampene. Vi brugte for lang tid på at finde os til rette.

Seneste kamp:
Modstander: MorudVeflinge
Resultat: 2-1-sejr til Tved BK

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED