top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 1 Pulje 1

TVED-CHEF ROSER HOLDETS VINDER-DNA MOD TÅSINGE

Foto: Julian Johnsson, Tved Boldklub

Endnu en kamp er overstået, hvem mødte I og hvordan endte kampen?
– Vi mødte Tåsinge på udebane og vandt 2-1

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
– Det betyder at vi har skabt større afstand til bunden, og har vores målsætning om top 4 i kikkerten, når vi kigger op ad trods en meget pointtæt tabel, som vil ændre sig fra kamp til kamp foruden toppen og bunden.

articles banner

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i kampen?
– Jimmy Do Huynh spillede og forsvarede sig i en flot kamp. Husker stadigvæk, da jeg spillede sammen med ham i en serie 3 kamp i Tved, og tænkte hovsa..ham her kan da spille fodbold At han kunne så meget opdagede jeg først under intensive træningssessioner.

Hvilken overskrift føler du bedst passer, når man ser på kampen over 90 minutter?
Vi var effektive i feltet. En meget jævnbyrdig affære i mod- og medvind i de to halvlege, hvor vi i første halvleg var de skarpeste i feltet efter mål af en velspillende Oliver Elnegård på et flot indlæg fra The Comback Kid Lars Bjørn Eriksen og anfører Mark Henriksen scorede med hovedet efter hjørnespark.Efter pausen overtog Tåsinge i boldbesiddelse, hvor vi kun på nogle farlige omstillinger nåede over midtbanen. Vi forsvarede godt, men mod slutningen var det ved at gå galt, da Tåsinge havde en stor chance på en friløber. Men stor respekt for truppens vinder DNA på dagen, selvom det ikke altid var lige kønt.